Monday 25 June 2012

Födelsedag Gadget presenter till din pojkvän-Mitt Tips för att köpa rätt pryl.

När det gäller att leta efter en present till din pojkvän födelsedag, vi svårt att välja. Det finns bokstavligen tusentals produkter att välja mellan, och valet kommer hand i hand med svårt att hitta och beslutar sig för köp. Från min egen personliga erfarenhet, försöker jag alltid och begränsa mitt sökande genom att leta efter intressanta gåvor som matchar hans intressen, hans hobbies och tillfälle. Till exempel är min pojkvän lite av en gadget och musikälskare-många av mina presenter till honom ha grundats kring detta tema. Trots att han älskar att klä sig väl och är ganska särskilt i vad han bär, mycket sällan köper jag honom kläder, som 9 gånger av 10 jag vet att jag kommer att välja fel sak.

I denna artikel kommer jag att rekommendera några av mina topp prylar för pojkvänner, baserat på intressen och personlighet.

Snygg Gadget Lover

LED Spegel med Scrolling Message Board-Det här är en modern och snygg spegel med och LED budskap funktion, som kan visa tid och med möjlighet att programmera upp till 99 meddelanden. En perfekt kombination av stil och högteknologiska manicker.

Oregon DP100 Projection Klockradio-Med sin moderna design och innovativa funktioner, gör DP100 väckarklockan från Oregon en stor gåva för din stil medvetna gadget älskare pojkvän! Den innehåller, förutom sina vertikala LCD-skärm, en ljus prognos system som visar exakt tid och temperatur på väggen, även under dagen.

Musik Gadget Lover

Finger Drums-Det här miniatyr men genuint verklighetstrogen finger-stora trumset låter honom uttrycka sina uncontainable musikaliska energi på ett sätt som antingen kommer att få folk att gå in eller för att be honom att lämna rummet! Super tryckkänslig liten trummor innehålla stora och små tom-tom, bastrumma med miniatyr fotpedal, virvel och cymbal, så det finns inget som saknas. Och ännu bättre, han kan spela in vad han har skapat.

Apple iPod Touch-iPod touch är en revolutionerande ny iPod - och kanske det bästa som någonsin skapats! Den har en touch-gränssnitt och samma panoramaskärm sett på iPhone, för att inte nämna en WiFi Internet-anslutning. I själva verket är iPod touch utrustad med en revolutionerande multitouch-gränssnitt som kan lägga alla sina musik-och videofiler rätt på hans fingertoppar.

"Tycker om att ha ett skämt" Gadget Lover

USB Missile Launcher-Det här är en av de bästa vapen gadgets ha uppfunnits, att ge honom övertaget i kontoret krigföring. Han kan nu spendera timmar av "arbetstid" mastering planer massa irritation på kollegor som förtjänar att bli irriterad på en skum missil. USB kontrollerade Missile Launcher med ljudeffekter styrs av en dator och bränder skum dart!; Fjärrstyrd Fart Machine-Vi alla minns den gamla goda hederliga HURRA Kudde vet vi inte? Nu kan han ta den här roliga prutta munkavle till en helt ny nivå med denna fjärrstyrda fart maskin. Fjärrkontrollen fungerar på imponerande avstånd och maskinen producerar en mängd olika realistiska ljud, från artig liten boom-sa-lars till morgonen efter vita bönor trumpet. Mycket lustiga!

Fitness Freak Gadget Lover

Powerball Techno-Powerball, med inbyggda hastighetsmätaren har inte fått något att göra med pumpning dansmusik, men är det senaste tillskottet till Powerball familjen. Det främsta användningsområdet för Powerball är att bygga styrka, kondition och styrka med enkla handleden övningar. När du sätter i rörelse, kommer Techno Powerball sakta till liv med gyroskopiska kraft. Denna innovativa gyroskop rullar magiskt din poäng över ytan på rotorn. Rotorn visar också en förtrollande samling av "brand-linjer" som det snurrar, från rött till blått och skapar en verkligt fascinerande Powerball verkan som den samlar in hastighet. Ställ in Powerball Techno i rörelse, få upp farten och titta på när din hastighet magiskt rullar över ytan på rotorn. Hur snabbt kan han gå? Det har sagts att Powerball är otroligt beroendeframkallande.

Viatek Mobile Massage System-Den här mobila massage väst är ett enkelt portabelt sätt att lindra stress på grund av dagliga påtryckningar. Den Massage Vest har fyra kraftfulla motorer som ger lugnande lättnad till axlarna och ryggen. Den kan ställas på enskilda massage lägen eller så kan den ställas in för att alternera mellan de tre lägena massage samtidigt. För ytterligare avkoppling värmen funktionen kan användas med någon massage läge. Att vara bärbar och med avtagbara axelband, måste detta ha Kroppsmassagen kan fastspänd runt bilen och kontoret säte.

Eco-medvetna Gadget Lover

Solar Phone Charger-Pretty väl självförklarande, en sol telefon laddare är måste ha objekt för en pojkvän som oroar sig för miljön. Det kräver inte några batterier som det drivs av solen. Mest sol telefon laddare kommer med adaptrar för användning med de flesta mobiltelefoner.

Solar Torch-drivs enbart av solen under dagen, kan den användas natt.

Jag har bara berört några bra gadget presenter till pojkvänner. Det finns naturligtvis ett brett spektrum av produkter på marknaden. Men jag hoppas att jag har hjälpt dig att begränsa valet genom att tänka utanför boxen.

No comments:

Post a Comment