Wednesday 13 June 2012

Dessa Aviator solglasögon ser Incredible On You All Summer Long!

Om du älskar vackra mönster i Aviator solglasögon, kolla in den här listan med Aviator solglasögon. Dessa alternativ kommer att hjälpa skymma solen så stilfullt!

The Ray Ban stora metallföremål W3280 är ett bra alternativ för $ 142,95. These unisex solglasögon kommer att se fantastisk på dig, man eller kvinna. Med metall guld-ton hårdvara, dessa solglasögon har också buteljgrön linser för större överklagande i skinande sol. Gjorde det Italien, dessa hållbara nyanser kommer att se fantastisk på dig och komma med en trevlig solglasögon fall att hålla dessa i fantastiska form i många år framöver.

Gucci Runda solglasögon är ett bra alternativ för $ 275,00. Med en matt svart eller blank svart ramar, dessa solglasögon har vinröda runda linser som kommer att hålla solen ute och hålla dig letar inkognito. Den öppna näsa bro är en vacker funktion och kommer att vila bekvämt på ditt ansikte, så oavsett hur länge dessa solglasögon är på dig, kommer de ser fantastisk ut och känns fantastiskt också! Den 100% UV-skydd är trevligt för sommarmånaderna, när solen slår ner på dig skoningslöst och du vill skydda din vision och hud.

Tories Burch runda glasögon har en graverade tempel detalj för större skönhet. Dessa är lämpliga definitivt för en snygg kvinna och kommer att visa din fantastiska känsla för stil. Metallramen ser så stor när man jämför bredvid din solbränna huden. Den mycket formbart och korrosionsbeständig ram kommer att fortsätta att se fantastisk, även efter årstider och säsonger av slitage. För endast $ 175,00, kan dessa solglasögon bli din! Hög stil till ett överkomligt pris med dessa fantastiska nyanser!

Om du gillar att se din värld genom rosa färgade linser, den Juicy Couture Regal nyanser är rätt val för dig. For $ 98,00 kan dessa nyanser bli din. Oozing med glamorösa överklagade dessa skuggor har sköldpadda öronsnäcka och ett ljus goldtone ram. The Taupe lutning linser ser jättebra på dig, och samtidigt inte helt diskret, dessa skuggor är verkligen fantastiska! Emaljen plack på tinningarna är bra medan 100% UV-skydd kommer att hålla ögonen skyddas från skadliga strålar som du möter varje dag.

För en stor par mens solglasögon som ser fantastiska på dig när tillbringa en dag på en båt, plocka upp Tommy Bahama La Cascada glasögon för $ 130,00. Dessa glasögon har lutning linser och en lätt metallram. Dessa kommer se bra ut på dig och är utformade klassiskt. UVA-och UVB-skydd kommer att hålla ögonen skyddas, oavsett hur soligt det blir utanför! Dessa är en klassisk alternativ som ser otroligt på dig.

Diesel Havanna glasögon är en funkig variant på den klassiska tråd inramade flygare för $ 79.99. Dessa är kända för framkant och design, samtidigt som dessa skuggor har en lätt plastram och har Diesel-logotypen ingraverad på silver baren på tinningarna. Den mörka sköldpadd ramar på dessa nyanser kommer att se fantastiska med någon med mörkare hår. När din solbränna blir djupare, dessa skuggor ser bara bättre och bättre! Det profilerade sadel bron på dessa nyanser säkerställer komfort och den lätta plastlinser kommer att ge 100% UV-skydd.

Så om ett par Aviator solglasögon är vad du önskar, kommer denna viktiga av Aviator solglasögon ser otroligt på dig och hålla dig fantastiska och ack så glamoröst!

No comments:

Post a Comment