Saturday 16 June 2012

Sedu vs CHI - Vilket är det bästa våta till torra Flat Iron?

Den bästa metoden för att försöka avgöra om Sedu eller chi göra det bästa platt järn är att sammanställa och analysera de anmärkningar som verkliga konsumenter. Ibland är det bättre att jämföra klagomål snarare än att jämföra glödande rekommendationer, dels för att man inte alltid säker på om rekommendationen är att en verklig person, och även, eftersom "glödande rekommendationer" tenderar att vara icke-specifik medan klagomålen oftast.

The bästa strykjärn är inte billiga. Så, innan du investerar dina pengar i ett strykjärn det är mycket värt att läsa så många strykjärn recensioner som du kan. Var noga med att köpa platt järn som bäst passar din hårtyp och har de funktioner du vill: att köpa en dyr hår produkt som inte fungerar för dig är ett fullständigt slöseri med tid och är mycket nedslående.

Klagomålen och synpunkter samlat alla kommentarer för både strykjärn till folica mellan Jan 2006 och juli 2006. Jag använde detta som min källa eftersom detta var den största samlingen av strykjärn recensioner jag kunde hitta. Folica är en av de största online-återförsäljare av hårvårdsprodukter så dess "pool" av recensioner är ganska omfattande.

Den översta klagomål från dem som köpte en CHI strykjärn:

- Dålig kvalitetskontroll (helt nya inte fungerar, slutar de uppvärmning efter några månader, slutar fungera efter några minuters användning, blev för varmt och smälte plasthöljet), - tenderar att fastna ditt hår. Kanterna på CHI plattjärn avrundas inte och detta ledde till hår som fastnat, -. Äldre modeller hade ingen värme kontroll medan Sedu lägenheten järnklubbor har en justerbar temperaturinställning. Detta kanske skulle kunna ignoreras som nya versioner av CHI strykjärn har nu helt kunna kontrolleras temperaturinställning, -. Hår riktning tog för lång tid. Andra märken som Corioliss och GHD rapporterades vara mycket snabbare vid uträtning hår, -. Vissa användare klagade över att det inte kunde räta ut sitt hår och så de gav upp, - kostnaden för reparationer var dyrt

Saxen på platt järn har fått betyget 4 av 5 på Folica

Den översta klagomål från dem som köpte en Sedu lägenheten stryker: - kund förväntas bättre prestanda från den Sedu, håret inte så smidigt eller inte stanna smidigt som de skulle ha velat, - en kund förklarade att de älskar det men ändå få ett bättre resultat på salong (för mer pengar naturligtvis), - vissa rapporterade att deras hår var mycket torrt efter att ha använt en Sedu lägenheten stryker

Den Sedu Falt Iron har fått betyget 4,5 av 5 på Folica

Som du kan se både strykjärn bedömdes högt. Detta är egentligen inte en överraskning eftersom båda strykjärn är mycket populära märken som säljs över hela världen.

Sammanfattningsvis, även om det var många nöjda kunder Chi, var kvaliteten på CHI plattjärn ifrågasättas. Bas på denna undersökning - kom ihåg var dessa slumpmässigt utvalda från bara en hemsida - den Sedu lägenheten stryker kom ut som bäst.

No comments:

Post a Comment