Thursday 7 June 2012

Nokias E-serie: The Mighty Series

På modet i verksamheten mobiltelefoner har blivit ganska populärt i den senaste tiden. Så mycket så har den traditionella marknaden för mobiltelefoner även slagit in i verksamheten mobiltelefoner och de har gjort en bekväm ställning på marknaden för sig själva. Nokias E-serie är en sådan serie som ståtar med några av de mest kraftfulla verksamheten telefoner. Denna serie har lanserat ett antal mobiltelefoner som är kraftfulla men de har också gjort ett positivt intryck på användarna. Och när det kommer från en tillverkning som Nokia effekten måste utan tvekan stor. Låt oss analysera några av de mest framträdande mobiltelefoner från E-serien av Nokia.

Nokia E65 är ett reglage anordning som har matas med en samling av applikationer som har blivit mycket populär i branschen mobiltelefonen avsnitt i Storbritannien. Nokia E65 har utrustats med UMTS-teknik och en Quad-Band GSM-nät som gör att den kan genomföras över hela världen. Dessutom snabb surfning och OTA nerladdningar finns också en barnlek med det integrerade Wi-Fi-funktionen i Nokia E65. Användaren kan också ringa VoIP-samtal via Wi-Fi i den här enheten. Plus, ett dokument visningsprogram, en 2 megapixel kamera och ett musiksystem passar också bra i den övre delen Symbian OS 9.1, Series 60 UI i Nokia E65. Nokia E65 är alltså en av de främsta enheten i ligan av verksamheten mobiltelefoner.

En annan elegant affärer mobiltelefon från huset av E-serien av Nokia är E90 Communicator som är säkert en tunga handdator passar vidtas över hela världen. Det är en HSDPA-aktiverad enhet med en Quad-Band GSM-anslutning vilket gör den perfekt som ska genomföras i hela världen inklusive USA. En snabb surfning, e-post med hjälp av funktioner som Wi-Fi, 3.5G, och QWERTY-tangentbord gör det lätt att skriva för användaren. Kameran i Nokia E90 är mäktig 3,15 megapixel kamera, en sekundär VGA videosamtal kamera, - MP3/M4A/AAC/eAAC + / WMA-spelare, FM-radio, dokumentvisare och utbyggbar lagringsutrymme gör det till ett exceptionellt lysande enhet.

Så har Nokias E-serie har kommer ut med den mäktiga mobiltelefoner och är redo att bedöva dig med sin briljans!

No comments:

Post a Comment