Saturday 20 August 2011

Avgöra om dot-com är det bästa för Din Domän

När de flesta människor väljer ett domännamn, är utvidgningen det enda som kommer att tänka. Det finns en bra anledning till detta-delen av största webbplatser använder utvidgningen. Det är också den vanligaste gissade domäntillägget. Men, det finns många andra där ute att välja mellan.

Att ta tillvara människors gissar ditt domännamn, välj en om möjligt. Ett gissat namn är när en kund eller klient typer i vad de tycker din webbadress kan vara. Detta utgör en liten andel av köpare som letar efter specifika platser, men det kan resultera i försäljning.

Om du inte kan få ett namn, kan vara en bra idé att välja ett annat namn för den domän till en som har namnet tillgängliga. En förlängning annan än kommer fortfarande att vara lönsamt, men det får inte leda till samma mängd trafik som ett namn.

Tiden för att köpa,,. Cc osv förlängningar är när du redan äger namnet. Efter att du har, är det viktigt att skydda webbplatsens bild och kundkrets med att köpa alla tillgängliga tillägg. Att ha och lämna tillgängliga lämnar den domänen öppen för en konkurrent att komma in och skapa en liknande webbplats som lätt kan förväxlas för din egen. Din webbplats rykte kan fläckas ned av en bedragare som använder dessa domäner att kapitalisera på ditt goda namn för att lura kunder som litar på ditt rykte.

När du bestämmer dig en potentiell domännamnet, bör du kontrollera vilka tilläggsprogram som finns tillgängliga. När man beslutar var man kan köpa domäner, leta efter en som gör att du kan se vad som för närvarande finns. En webbplats som GoDaddy har ett ställe att köpa domänen och en omfattande sökfunktion som gör att du kan kontrollera vilka tilläggsprogram som har köpt och som är tillgängliga.

När du kontrollerar din valda namn, kan du välja domännamn som har alla de förlängningar att slåss om. Om du använder GoDaddy kan du köpa dem alla på en gång i ett köp, hålla varje utvidgning av dina skyddade namn och inom din kontroll.

No comments:

Post a Comment