Friday 26 August 2011

Sony Ericsson Xperia X3 - Ljus i utseende och funktioner!

Sony Ericsson är den gytter av två jättar - Japansk konsumenten elektronik jätte Sony och svenska telekommunikationsföretag Ericsson, som båda gick tillverka Sony Ericssons mobiltelefoner. Det bildades 2001 när de två företagen slutat göra sina egna mobiler. Sedan starten av tillverkaren, har det varit att göra nya telefoner av utmärkt kvalitet.

Sony Ericsson Xperia X3 är en Smart Device med smart teknik funktioner. Gadgeten har en tryckkänslig skärm på 4 inches med en upplösning på 800 X 400 pixlar. Det är också försedd med ytterligare bakgrundsbilder och skärmsläckare att komplettera den vackra utseende. Nätverksstöd i 2G typen tillhör från 850/900/1800/1900 (Quad-Band) nät och i 3G-typ, kommer det som 900 / 2100 (Dual-Band). HSDPA och HSUPA ger dess förmåga att föra även stora nedladdningar på nolltid. Surfa är ett väldigt roligt med produkten och den har också USB för överföring av filer från telefonen till andra enheten och vice versa.

Den 8 MP kamera tillgänglig i X3 ytterligare är utrustad med autofokus funktionen att få perfekt fokuserade snaps med mycket komfort. LED blixt funktionen är här för att komma snaps även i svagt ljus omgivning. Bildstabilisering och Smile Shutter är närvarande så att vi kan få snaps på det perfekta ögonblicket och även den bästa kvaliteten. Denna kamera på Sony Ericsson XPERIA X3 har också 8x digital zoom för upptagning tydliga bilder med föremål på långt avstånd. Videoinspelning är också möjlig via denna kamera i gadgeten. Olika musikformat kan avnjutas via enheten som stöder uppspelning av mp3, AAC och eAAC + format av musik. Dessa gör det ett mycket bra gadget till musikälskare i världen. Dessutom, ringsignaler av olika slag som monofoniska polyfoniska kan mp3 och AAC användas att varna dig om eventuella samtal. Dessa musik spelare möjliggöra en mycket spännande musikunderhållning med hjälp av denna enhet.

Sony Ericsson Xperia X3 ger dig stor njutning varje minut eftersom det också har närvaro av flera spel genom vilka vi kan få största möjliga glädje. Apparaten är också kapabel att skicka meddelanden till våra nära och kära som har SMS, MMS och funktioner Email genom vilken man kan byta text, multimedia och e-post respektive. Enkel navigering genom annan väg är möjlig med närvaro av GPS med A-GPS-stöd. Eftersom funktionen kan hjälpa dig att inte förlora dina vägar, kan du alltid vara säker på att du kommer att nå den perfekta platsen. Uppenbarelser säga att telefonen Xperia också kommer med en 1GHz Qualcom Snapdragon processor som kommer att göra det till ett mycket snabbt operativsystem luren. Det mest förvånande nyheten är att telefonen är utrustad med Googles Android-plattform skiljer sig från X1 which ståtade operativsystemet Windows.Så, gå till Sony Ericsson Xperia X3 om du är också ett av Android älskare och funktioner passa dig också.

No comments:

Post a Comment