Thursday 25 August 2011

Equipment parti för DJ's

Discjockeys equipment Partihandel är första att köpas från grossister i massa mängder från tillverkaren själva. För varuområdet är listade som däck, cd skiva spelare, Video Compact disk spelare, DVD-spelare, mp3-spelare, ljud blandare, equalizers startladdningar hörlurar, dyl Inventarier Wholesalesuppliers köpa utrustning från producenterna på grossist-priser. Grossistpriser lite ovanför tillverkning utgifter, den ytterligare åtgärden betalas av den utrustning som grossist leverantörer utgör vinst av tillverkaren.

Grossisternas sälja mest utrustningen till elektriska distributörer och detaljhandel köpmän ytterst priser. De i release hantera instrument till kunderna. Således grossisterna är en viktig mellanhand anslutning i hela statistisk fördelning process. De priser till vilka grossister köper sin utrustning är mycket lättare än sina MRP när de är redo på marknadsplatserna. Därför köper DJ-utrustning från grossisten alltid tar en betydande minskning till köparen.

Men det är inte enkelt att länka grossister. Grossister annonserar inte själva eftersom de är bundna till deal instrument till detaljhandeln köpmännen. Även om en köpare vänder sig till en grossist, finns det möjligheter att de skulle nekas. Inte desto mindre skulle grossisterna handel en viss delar av instrument genom avgiftsbeläggning lite mer än vad detaljhandeln handlaren vill ge. Men skulle det vara mindre än MRP. Därför köpare av DJ instrument spare Ännu en snygg belopp, om de får köpa från grossisterna i högre än detaljhandelspriset.

Grossisternas förvara sin utrustning i lager tills de är slutsålda. Det mesta av utrustningen ännu inte är i sista reklammaterial förpackningar, vilket kan vara en ultimat förlust för människor att köpa DJ-utrustning. Också parti-utrustning skulle inte ha återförsäljarna frimärken på sina garantier. Grossisterna vill inte hantera transport av utrustningen.

Grossister smita hantera enskilda delar av utrustning. Det rätta sättet att närma en grossist är en mästare i stället för en amatör. Det ger att den frågar efter instrument med vad exakta specs och figurer varumärke. Det är också tillrådligt att köpa utrustning i vikt kvantitet än en och en. Ibland aa några DJs samman och köper en stor mängd mycket från grossisterna på littler kostnader, vilket visar positivt på alla planerade.

No comments:

Post a Comment