Thursday 25 August 2011

Tillbaka med en smäll: Toshiba TG01

Japanska Audacity

Efter att ha tillbringat månader i sträck i skuggorna har Toshiba återvände. De kommer tillbaka med en smäll via frisläppandet av den helt nya Toshiba TG01. Denna mobil är den japanska företagets försök att tränga i förgrunden av smartphone arena som för närvarande styrs av äpplena, Sony Ericcsons, och Nokias. Vad är bra är de inte alltför subtil om den. Med TG01 vill Samsung att tillverka den snabbaste, tunnaste och mest kraftfulla smartphone på marknaden - så mycket för att vara tystlåten.

Bäst och Störst i Business

Toshiba har gett mycket vikt vid TG01: s 1GHz Qualcomm Snapdragon processor - den snabbaste på marknaden idag. Detta skall samarbetar med Windows Mobile 6.1 och vi räknar med en gratis uppdatering av 6,5 versionen när den släpps senare i år.

However har den mest häpnadsväckande drag i TG01 to vara det enda i sitt slag överdimensionerade pekskärm som mäter en fantastisk 4,1 inches. Japp, det stämmer - 4.1 inches. Det är en hel 0,6 inches större än iPhone 3GS "skärm. På grund av det utrymme som krävs av skärmen är TG01 också ett av de största mobiler på marknaden med måtten på 129 x 70 x 9,9 mm. Men det är också ett av de tunnaste de runt av mindre än en centimetere tjocka. Detta kan balansera sin tyngd och få ner det till en normal vikt av 129 gram.

Övriga funktioner

Toshiba TG01 kommer också att utrustas med alla de funktioner man skulle kunna förvänta på en början i linje Smartphone. Detta är ett fullständigt dataanslutning inbegripet stöd för GPRS (Class 10), HSCSD-, edge (klass 10), 3g (HSDPA & HSUPA), WLAN (Wi-Fi 802.11 b / g) och Bluetooth (version 2.0 med A2DP). Bortsett från har en GPS-mottagare med A-GPS stöd kommer den TG01 också komplett med Pocket Office som tillåter användaren att läsa och redigera Microsoft Office filer (Word, PowerPoint, Excel, OneNote och PDF-filer).

När det gäller inbyggda applikationer har TG01 en mobil Internet Explorer webbläsaren som har WAP 2.0/xHTML stöd. Användare kan också vara anslutna till sitt favorit sociala nätverk via TG01 hängivna Facebook och YouTube applikationer.

Den enda nackdel med den TG01 är att dess kamera är inte alls en imponerande. Det är bara på 3,15 megapixlar och det enda funktionen för närvarande anges är autofokus. Den maximala upplösningen för bilder är endast 2048 x 1536 bildpunkter.

För mer information på Toshiba TG01, besök Moby1 idag och se om hur mycket du kan spara på allt detta ny handenhet.

No comments:

Post a Comment