Tuesday 30 August 2011

Nocona Boots - True Western Style

Historien om Nocona stövlar börjar med en Miss Enid Justin som hade ett mål att bedriva familjetraditioner 1925. Traditionen att göra kvalitet västra stövlar började med hennes far som har 25 cent i fickan och några verktyg för att reparera stövlar. Han lyckades på något sätt och startade en verkstad och långsamt med de insamlade pengarna köpte han läder, gjorde stövlar och sålde dem. Miss Enid hjälpte sin far ut i 12 år och studerade alla yrken göra kvalitet stövlar. Idag är Nocona stövlar välrenommerad för sin goda ol 'västerländsk stil stövlar. Nocona stövlar finns i en mängd av skinn-orm, struts, Caymanöarna, alligator, känguru och naturligtvis läder.

Västerländsk stil har alltid varit populärt med Texas, så det är inte konstigt varför Nocona stövlar hade beslutat att anpassa sina stövlar för Texas statliga högskolor. Ta till exempel, Nocona TCU college stövlar med college initialer broderade i sina egna färger kan du visa din skola stolthet med dina stövlar. Det är en ny idé för skolan patriotism. Dessa stövlar kommer säkert att göra ett uttalande var du än är! Alla stövlar funktionen detaljer som läder rör och exotiska skinn.

Förutom Nocona stövlar det finns också andra märken kan du välja om du gillar Texas typ stövlar. Håll utkik efter Lucchese stövlar, har sin egen unika stil dessa stövlar inspekteras två gånger innan den är detaljhandeln. Tillverkad av den finaste kvalitet av läder, stövlarna kommer i slående och naturliga färger. Detaljer om deras stövlar är broderade mönster som kommer att slå dina strumpor off. Du kommer inte vara i tvivel när man köper en som varumärket har fått internationellt erkännande för god kvalitet, komfort och passform!

Med stövlar på, är det säkert att säga att vanligtvis en cowboyhatt åtföljer den bästa. Cowboyhattar idag är gjorda av olika material och med en myriad av utsmyckningar finns det alltid något att väcker ditt intresse. För att välja en, se till att du du inte väljer en hatt med en sådan kontrasterande färg jämfört med dina stövlar. Ett bra tips är att få en mössa med är en nyans mörkare eller ljusare än dina stövlar att summera utseende. Om allt är så matchas, kommer det att se mycket kostym ut. Så om du inte går i ett, håll dig till tips.

Om du funderar vilken typ av kläder matchar stövlar och cowboyhatt, är svaret denim. Jeansshorts, kjolar, jeans och jackor är alla typer av kläder som går längs. Men om denim är inte din typ av sak, har kändisar som Kate Bosworth och Olsen-tvillingarna setts ute med västerländsk stil stövlar och bara enkla klänningar sommaren, helst i benvitt eller vitt färger! Det ger dig ett rustikt utseende som är så subtil och elegant! Glöm bara inte din solkräm när hon gick i solen.

Med din denim, det är bra att koppla ihop dina stövlar med blusar som har klocka ärmar. Bell ärmar Bell ärm blus är ett utmärkt val för stövlar när de verkar lägga till en rustik eller avslappnad känsla i hela ensemblen. Kom bara ihåg att klocka ärm blusar gå bra med byxor eller jeans som smalnar längst ner som smala jeans eller är kort i längd såsom denim minikjol eller shorts. Orsaken till detta är att volymen i hylsan området redan skapar en effekt i hela utseendet i syfte att balansera ut det något som är minimal i volym som exempel mention kommer att göra det ser väldigt snyggt och elegant. Men om du skulle bära något omfångsrika med det, säger ett par haremsbyxor eller en lång kjol bonde, kommer det mycket titta ogjort, slarvigt och oprofessionellt eftersom det finns för mycket som händer överallt.

No comments:

Post a Comment