Sunday 28 August 2011

LG D900 Crystal - Looks att dregla över!

Många företag experimenterar med sina konstruktioner att skapa något ur vanliga. Detta kan vara i form av en vridbar telefon t ex Nokias 7.705 Vrid eller Nokia 7610 är strangekeyboard eller Motorolas Aura med en cirkulär skärm. Dessa unika formgivningar hjälp i skapa en stil uttalande för massorna och även i visar kreativa sidan av mobiltelefontillverkaren. Många människor köper telefoner huvudsakligen baserad på deras utseende samtidigt som deras funktioner tenderar att stå tillbaka. LG har inte varit en att hålla sig ur denna unika design arenan antingen som har sett från deras Chocolate-serien vilket ledde till vackra knapparna touch-läget som var en i sitt slag och den svart-röda combination exemplifierade sin design.

LG GD900 Crystal är annan handenhet med unik design men ingen alltför konstigt om det. Det ser superb och skulle få dig andra blickar säker och också skapa en stil uttalande i mobiltelefoner på marknaden. Den har en transparent glida ut med en tryckkänslig knappsats. Detta är verkligen häpnadsväckande att använda och gör det stå ut grund av dess classy finish. Apparaten har en välpolerad hölje som finns i ett fantastiskt silver färg och ger en övergripande elegant syn på saker. Displayen är ljus och tydlig vilket ytterligare höjer förtjusande utseende av verket. Det finns tre tangenter undertill displaypanelen för att besvara / ringa ett samtal, öppning menyn och för slutar / koppla ett samtal. LG Logotypen är också förskönat under displayen. Enhet har dimensionerna 105 mm hög, 52,5 millimeter i bredd och 13,5 millimeter på djupet. Det är också ett lätt 127 gram vilket gör det lätt att bära med sig och kommer inte att sätta en last när du bär i fickorna. Bildskärm åtgärder 3 inches i storlek eller 480 X 800 pixlar. Den kan visa en imponerande 16 miljoner färger och som nämnts har en TFT capacitative pekskärm. Anställd är läget i konsten, är S-klass pekskärmsgränssnittet och pekskärm som gäller på knappsatsen också. Man kan även hålla gest genvägar där någon gest officio på displayskärmen initierar en viss förinställd kommandot. Accelerometer sensor, multi touch inmatningsmetod, avståndsmätarens sensor för automatiskt turnoff och handskriftsigenkänning är andra skärmen baserade funktioner ge dig en eftertrycklig yrkeserfarenhet av navigering och användningen av telefonen.

LG GD900 har en mammut 8 megapixel kamera (3.264 x 2488 pixlar) och autofokus och LED blixt bättre bilden så fångas. Det finns också en dedikerad kamera nyckel för fånga de värdefull stunder i ett ögonblick. Videoinspelning är möjligt i tre olika format av 720 x 480 bildpunkter vid 30 bildrutor per sekund (högsta kvalitet), VGA kvalitet 30 bilder per sekund (medium kvalitet) och QVGA Time Lapse och långsam videor rörelse (låg kvalitet). Det finns en separat videospelare och en video galleri för dig som videoklipp tagna och även för nya filmer genom synkronisering. En andra kameran är också närvarande på framsidan som använder 3G tjänsten att användas i ringa videosamtal. Dessa bilder och videor tillsammans med olika andra filformat såsom musik, är Office filer mm lagrade på sina stora minne som består av 1,5 GB internt minne och externa minne av upp 32GB hjälp ett microSD kort.

No comments:

Post a Comment