Saturday 20 August 2011

Varför Indien har blivit mer modemedvetna: A Retrospective av en Kolkata Fashion Designer

Modebranschen på Indien har sett en stadig tillväxt sedan den senaste tioårsperioden. Beviset för det kan hittas i det faktum att designerkläder är nu bland de tio viktigaste tillväxtområden i Indien, och tittar på dess nuvarande takten i utvecklingen, skulle det inte vara mycket förvånande om någon dag modebranschen är inloggad på översta falsen under de kommande åren. Indiska företag blir allt investerar i Fashion Design Industri och idag finns många märkesvaror kläder, smycken, tillbehör försäljningsställen i olika delar av Indien som gör bra affärer.

Tillväxten inom modebranschen i Indien beror också på den ökade medvetenheten om mode bland ungdomar idag. Tonåringarna blir alltmer modemedvetna och är alltid på utkik för att pröva det senaste mode som är ute på marknaden. Därför att tillgodose denna efterfrågan har modedesign industrin i Indien att hålla forska den globala marknaden för de senaste stilar och kommande trender och börja utforma kläder som lämpar sig för den moderna indiska marknaden. Även om det finns globala modemärken in på den indiska marknaden och öka alternativen för den indiska kunder.

Den indiska medier är också orsaken till ökningen i mode medvetandet bland folket. Mode program och visar hölls överallt i Indien och är telecast på TV ökar modemedvetenhet bland människor. Även en långsam rörelse stad som Calcutta inte lämnas ut och det finns en ökning av antalet Kolkata modedesigners samt anläggningar mode i staden.

Det är indiska och utländska modemagasin tillgängliga på den indiska marknaden idag, som syftar till att sprida kunskap om de senaste modetrenderna och stilar på marknaden, tillsammans med de bästa formgivarna på datum och de bästa resmål shopping. Således är den moderna indiska shopper bli medveten om det senaste modet och dess handel.

Mode Formgivning är också en kommande utbildningsområde i Indien. Det finns många Livsstilsmagasin institut som nu är kommersiellt inrättas med utmärkta lärare och placeringsalternativ tillsammans med toppdesigners för industrin. Vissa av dessa institut håller på att inrättas genom toppen modedesigners i Indien, så att sprida kunskap om handeln och att göra Indien räknas i den globala modemarknaden.

Mode utformning är inte bara begränsat till kläder. Det har flera andra branscher, inklusive smycken design, tillbehör utformning, sko designa och även handväskan utformning. Du kan även ta upp yrkesinriktade kurser enligt ovanstående strömmar att inrätta en professionell karriär för dig själv det som bransch. Och det bästa av modebranschen är att den är väl betala tillsammans med alla de media exponering som du får när du är väldigt bra på handeln. Det finns regelbundna modevisningar värd i Indien, där modedesigners får en chans att presentera sina skapelser. These modevisningar en mycket bra plattform för den spirande talanger att visa upp sina kreationer inför media och att göra ett märke för sig själva i modevärlden. Vid sidan av Livsstilsmagasin industrin har fotografering också funnit goda framtidsutsikter, eftersom överallt där ett arbete av mode är att väckas inför massmedia, behöver du en bra fotograf att klicka lämpliga bilder på modeller som poserar i dina skapelser.

No comments:

Post a Comment