Saturday 27 August 2011

Samsung S7350 Silver Classico - Lämplig för alla!

Samsung har tillverkat mobiltelefoner med senaste funktionerna och mest briljanta utseende. Varumärket är faktiskt en av de sydkoreanska företag som började tillverka elektroniska konsumentprodukter sedan år 2005. Senare flyttade det till att göra den mobiltelefoner. Och här igen visade det sitt värde fånga topplaceringen i branschen. Varje säsong har märket en hel del att erbjuda sina användare och här Samsung S7350 Classico silver en ny gadget med olika suveräna funktioner i den.

En 5 mp kamera med den mest avancerade typ av funktioner är en av de bästa delarna av telefonen. Snaps tas med den är skarp och mycket tydligt. Smile Shot och ansiktsavkänning är de tyger som definierar nafsar det perfekta ögonblicket automatiskt. Autofokus finns även en funktion som fungerar för att få fokuserad bild och det också, automatiskt. Också här är LED blixt vilket kan hjälpa någon att öva fotografering i situationer med svåra ljusförhållanden. Med alla dessa kamerafunktioner, Samsung S7350 Classico silver någonting mycket som en riktig kamera i trots att det är en mobiltelefon. Bättre än allt har den en "geotagging" genom vilken bilderna kommer märkta med platsinformation. Videoklipp kan också spelats in med kameran och som även i både långsamma och snabba rörelser.

Webbläsning, för att få alla typer av kunskap, finns här. Det är för dig att förbättra dina kunskaper enkelt med telefonen handen. GPRS och EDGE både teknik finns i S7350. Gadgeten aktiveras med HSDPA-teknik som hjälper en att ladda ner vad han eller hon gillar vid en hastighet jämförbar med ADSL. Vidare, här är Bluetooth-tekniken genom vilken det är möjligt att skicka och ta emot filer till och från övriga telefoner och bärbara datorer med liknande teknik i dem respektive. USB, återigen en överföring verktyg kan stöd användare utbyta filer med en stationär. Musikspelare och videospelare gör det möjligt för Samsung S7350 Classico Silver att spela nästan alla former av musik-och videofiler respektive. Dessa kan vara ett mycket bra läge för underhållning och dessutom FM-radio finns för att uppfylla någon underhållning behöver om det behövs. Dessa är till för musikälskare, men nu om du är en gamer, har Classico många inbyggda spel för dig. Om den inbyggda dem är oförmögna att tillfredsställa din hunger, låter den gadget du vill hämta fler från internet om de är många till antalet. En GPS-funktionen igen kommer inbyggt i luren genom vilken man kan lätt få sin ställning.

SMS för SMS och MMS för meddelandena i multimediaformat som kan innehålla bilder och video kan skickas via Samsung S7350 Classico silver. Även e-postmeddelanden kan bytas direkt via handenheten. Ett dokument tittaren lämnas i gadget är en bra verktyg för att visa och redigera dokument var som helst och överallt. Du behöver bara denna Samsung telefon på handen. Dessa underlätta arbetet för en användare att i stor utsträckning. De sparar också en hel del av användarens tid.För att lagra alla låtar och videor och mycket mer, kommer handenheten med ett internt minne på 100 MB som återigen stöds av ett microSD-kort. Telefonen kan ha kortet på upp till 16 GB. För attraktiv display, Samsung S7350 Classico Silver försedd med 2,6 inches TFT skärm gadgeten mäter 109 x 50,3 x 12,6 mm dimensioner. Det har en tyngd på 110 GM att göra gadgeten lätt att hantera. Batteri av the Samsung-telefon comes med 3G taltid säkerhetskopiering på ca 4 timmar och en standby 3G support for 400 timmar. Slutligen kan Sansung S7350 Classico Silver sägas vara en mycket lämplig ett för alla typer av användare. Och förmodligen, även för dig!

No comments:

Post a Comment