Monday 22 August 2011

Sapphire Rings - sekretessbelagda uppgifter för att köpa en!

För att underlätta just denna rad av de största författare, hör till Stratford-upon-Avon, Shakespeares har kallas skönhet en dödlig fasen olika delar av livet. Naturens livsformer har skänkt med en begränsad period i vilken de existerar, och förgås. Trots allt finns det alltid ett undantaget från denna lära om Gud.

Beauty's evanescence har alltid varit spåras förhärskande i alla former. Mughal kejsare Shah Jahan tog ingen tid att sätta på en förlaga konstgjord förundras heter Taj Mahal, till sin vackra fru, Mumtaj Mahal. De är inte mer att vårda sin enhet och kärlek nu. Däremot har lysande monumentet överlevt sina herrar som symbol för kärlek och tillgivenhet.

Likaså härlig och glittrande färgade ädelstenar är objekt för begär, dyrbara inom generationerna. Jordisk kropp av kött och blod kan inte uthärda men färgade ädelstenar göra för evigt med sina glans och briljans, om det tas rätt vård och försiktighetsmått.

Att tala om Sapphire ringar, är det en mycket eftersökt gemstone sedan århundraden. Sapphire finns i nyanser som rosa, orange, blått och gult. Köpa safir smycken behov några punkter att hållas i åtanke.

Färg - Färg är en viktig faktor innan man beslutar om varje sten. I första hand är skugga viktigast. Rosa är en het favorit bland alla unga kvinnor medan blå, med en kunglig touch gör en ihållande val toppade efterfrågan. Versatile färger som orange ger olika utseende till bäraren och gult är en solkysst safir komplimang ljus liksom mörka hudtoner. Ändå oavsett vilket färg, likformighet och färg eftertanke också bidra till att priset makeup.

Cut - Cutter ansvar är en mödosam uppgift att ge en lysande skimrande se till pärla. Graden av glitter beror på antalet facetter ristade av grov. Välj bland ovala, runda, kudde och nästan alla andra former. Rund är mest önskade en eftersom det har mest antal facetter. Således mer briljans som jämfört med andra former.

Clarity - Naturliga safirer är mycket sällsynta, och efterfrågan verklig hög varumärkeskännedom pris. Men i fråga om brister finns safirer med behandlingar och inneslutningar. Värmebehandlat safirer ha samma och permanenta klarhet. Dock kan bestrålas skryta inte samma värde som sin naturliga kusiner gör. Därför deras priser går upp eller ner. Samtidigt mättade ge lite mindre konkurrens än klar genomskinlig sådana.

Carat Vikt - Carat vikt är en enhet för vikt på diamanter och ädelstenar. Annan enhet för mätning av vikt (mm). Safirer är mycket välputsade. För att bevara större vikt eller utdrag ur ruffen, skära av en pärla är en smart gjort jobb.

Således kan två safirer i olika snitt och form varierar i karat vikt på grund av olika proportioner. Carat Vikt inte bidra till deciding värde men påverkar inte det lika mycket som färg gör.

Ringar kan fås med en safir spetsad by briljanter eller klustrade med andra safir stenar rosa och gult. Idrotten här fantastiska kungliga ädelsten set med i vitguld s månbelysta blänker eller gult guld soliga lycka.

No comments:

Post a Comment