Thursday 18 August 2011

Blackberry 8900 Mobiltelefon med sensationella funktioner

BlackBerry telefoner perfekt att utföra exklusiva uppgifter såsom e-post-, data-överföring surfa nätet, videokonferenser och mycket mer. BlackBerry satsar hårt på tillverkning mobiltelefoner med avancerade företagsfunktioner. Ett av dess senaste luren är the BalckBerry 8.900. Det är en kompakt form telefonen som erbjuder sina användare alla stora företag och smarta funktioner telefon. Den främre delen av luren är helt domineras av en bred 2,4 inches LCD-display och ett fullt QWERTY-tangentbord. Den eleganta smart artist kommer i dimensionerna 109 x 60 x 13,5 mm och väger bara cirka 110 gram. Its Trackball navigeringsknappen underlättar användare enkelt driva olika funktioner i telefonerna. Framåt går Liksom andra Blackberry strider detta telefon på BlackBerry operativsystemet.

Handenheten stöder GPS, vilket främjar användarna att enkelt hitta de önskade plats. BlackBerry 8900 har en 3,5 megapixel kamera med autofokus och LED blixt vilket gör det möjligt för användare att ta bilder i digital kvalitet. Emellertid kommer kameran med video kapacitet som innebär att användare kan också spela in video med den här handen. Den integrerade mediaspelaren av denna enhet låter användaren lyssna på sin favoritmusik spår i populära musikformaten som MP3, AAC-och WMV. Med hjälp av dess EDGE och GPRS-teknik, kan en ladda ner video, ringsignaler, e-postbilagor och spel utan krångel. Annat än det, är WLAN Wi-Fi-teknik också närvarande i denna gadget som tillåter användare att etablera anslutning till Internet via närliggande hot spot. Sitt Bluetooth alternativet är ganska bra eftersom den ger den enskilde att utbyta användbara data med andra andra kompatibla enheter trådlöst.

Dessutom arbetar luren på Quad Band teknik som underlättar ägarna att använda sina telefoner i hela världen. Den erbjuder användbar messaging funktioner till sina användare. Med hjälp av sin Wireless Email lösning kan du skicka och ta emot e-post direkt på denna vackra BlackBerry telefon. Man kan skicka meddelanden består av bilder, text och videoklipp med hjälp av sin MMS-lösning. Riktigt intressant, stödjer Blackberry 8900 också WAP, x HTML webbläsaren vilket gör det möjligt för ägarna att surfa webben på lätthet. Lagringsmöjligheter i telefonen är imponerande eftersom den kommer med på 256 MB internt minne och stödjer microSD-kort upp till 16 GB. Handenheten har en funktion röstmemo som är fantastiskt möjlighet att interagera med någon utan att ringa numret på den berörda personen. Enheten är utrustad med dokumentvisare program som tillåter användare att läsa sin viktiga dokument i format som PDF, DOC och excel.

Denna märkliga gadget FULLSATT med kraftfullt batteri som ger enorma taltid på runt 356 timmar och taltid på cirka 6 timmar från ett fulladdat skick. Blackberry 8.900 är en idealisk gadget på alla de som aspirerar till högteknologiska företag och smarta funktioner telefon.

No comments:

Post a Comment