Friday 26 August 2011

LG KU990 Viewty - de bäst utrustade Cam-telefonen på marknaden

Den nyutgivna KU990 Viewty från LG finns en 3G telefon med pekskärm, en inbyggd högkvalitativ kamera, och utmärkta funktioner bildbehandling. The Telefonen ser ut LG Prada - på luren som har varit ganska raseri en tid sedan - och inkluderar olika nya och innovativa funktioner som är säker på att det blir en hit bland mobiltelefonen lovers över hela världen. Detta kompakta letar Telefonen levereras med olika funktioner som är både unik och användarvänlig. Vid sidan av detta kan Viewty göras väldigt lätt i väskan / ficka eller i dina händer som Telefonen väger bara 112 g och har måtten på 103.5mm x 54.4mm x 14,8 mm. Detta 3G aktiverat LG mobiltelefon kommer med TFT LCD pekskärm som är 3 stora och har en upplösning på 240 × 400 pixlar. Skärmen ger dig en touch-feedback vilket innebär att varje gång du trycker på skärmen med fingrarna du känner en buzz. Kan du antingen använda ett finger för styrning av pekskärmen eller pennan vilket du vill. Du kan se och använda knappsatsen som syns tydligt på den vackra pekskärmen.

Viewty har en förinstallerade 5,1 megapixel digitalkamera. Avbildningen kvaliteten är extremt bra, som kameran i denna telefonen levereras med en bild-stabilisator, ett Schneider-Kreuznach-objektiv, Xenon-blixt och autofokus. Handenheten innehåller dedikerade kamera-knapparna som sitter på sidan av mobiltelefon som även låter dig välja kamera / video inställningar. Video kapacitet Viewty låter dig spela in en videofilm på 120frames/sec, redigera det inspelade klipp & sedan njuta av att spela dem tillbaka. Njut spela in ljud klipp med röstinspelning och inkludera den i ditt MMS. Musikspelaren är det att låta du njuta av musik spelas upp på telefonen medan du är i farten. Den inbyggda FM-radion i den här telefonen kommer med RDS så att du kan se information medan du lyssnar på din favorit radiostation.

Nu kan du ansluten till familj eller företag, som meddelandetjänster som erbjuds genom Viewty låt du hålla kontakten med dina nära och kära via att skicka SMS och MMS eller e-post. Njut av 3G video-samtal med alla som har också använder liknande en handenhet. 1.800 GSM, 1900, och 900-nät stöds av KU990 så att du kan hålla kontakten var som helst i Europa och större delen av USA, beroende på din operatör. Om otillräckligt minne är någonting det gör dig orolig, har KU990 fått ett internt minne på 100 MB ombord och minnet kan utökas ytterligare upp till 2 Gb med microSD minneskort alternativ. The KU990 kommer med senaste höghastighetsteknik inklusive 3G-tekniken, trådlös Bluetooth-anslutning, EDGE-teknik, HSDPA dvs hög hastighet nedladdning paket-tillgång, och USB-anslutning. Gadgeten ger dig enkel anslutning, användarvänliga funktioner och allt du kan förvänta dig av en 3G-mobiltelefon.

No comments:

Post a Comment