Thursday 25 August 2011

Ser otroligt sexig i Platform Boots

Plattform stövlar är stövlar med tjock sula kil eller en kombination av tjock sulor och höga klackar som var enormt populär under 1970-talet på grund av sin koppling till klocka bottnar, stora solglasögon och musik av gånger. Efter årtionden av glömska, dessa stövlar är tillbaka igen i mode rampljuset särskilt i Goth mode. Från rustika till klassiska och robusta till chica, nu finns det en hel rad plattform stövlar att välja mellan. Om du para ihop dem med tights och en svart klänning för ett klassiskt utseende eller bära dem med en röd kjol och en klassisk kavaj, plattform stövlar är säker på att hålla dig uppfriskande snygg och uppdaterad! Oavsett om du vill lägga till lite höjd för att ditt utseende eller vill bara vara bekväma och mysiga, det finns säkert tillräckligt olika att välja mellan!

Om du letar efter plattform stövlar i det senaste modet, behöver du inte leta längre!

Välj damernas förtjusning 3.050 stövlar Pleaser plattform för att göra det sexigt intryck. Det öga fångar plattform boot har en härlig pekade stilett häl med 1 3 / 4 front plattform stiga. Med en klack höjd av 5 3 / 4, är detta boot noga med att lämna männen flämtar! Du kommer att förälska sig med utseende av denna importerade boot. Med en axel höjd av 24 3 / 4 och en omkrets på 18 är detta boot perfekta för de vilda nätter ute på stan!

Om du vill köpa riktigt bekväm och bra kvalitet skor, gå till kvinnor swing 815 stövlar Demonia plattform. Plocka dessa i PU och det skulle vara kärlek vid första ögonkastet! These modish stövlar med en hög plattform, flera spänne stroppar och en dragkedja bak skulle säkert göra stor stompy stövlar. Dessa importerade stövlar som kommer i en häl höjd av 5 1 / 2, skaft höjd av 7 1 / 2 och omkrets av 13 är bra för speciella evenemang som fester och Goth klubbar.

Om du är på jakt efter någon kinky saker, gå till mocka gored Spiegel plattform stövlar. Om blickar kunde döda, skulle du få verkligen en livstidsstraff med dessa oändligt sexiga plattform stövlar. Denna runda tå slät mocka boot har en elastisk Gore ovanpå en axel för extra benutrymme. Den importerade boot kommer med en dragkedja i sidan som ger den som verkligen kinky utseende. ½ plattformen och 4 inslagna boulevarden hälen gör verkligen det ett objekt för begär.

Gå till rocksolid nio stövlar väster plattform för att otroligt sexig och bekväm känsla. Dessa stövlar kommer med mandel-tå fotled och är orm präglade. Stövlarna har 4 1 / 4 staplade hälen och 1 / 2 omfattas plattform. Axeln åtgärder 4 1 / 2 och omkretsen mäter 4 3 / 4. Stövlarna kommer med syntetisk sula och har insidan dragkedja. Den övre är gjord av 100% orm-präglat läder.

Förlänga utseendet på dina ben med chica kvinnor Simpson hemma jessica plattform stövlar. Stövlarna har mockaskinn i en klänning kil boot stil med falsning accenter och 17 1 / 2 tum boot axeln med en läder manschetten, snörning detaljer och fransar tofsar. De kommer i en 16 tums omkrets och innehålla en vadderad innersula och en crepe-texturerat yttersula. De staplade 1 / 2 tums mini-plattform ökar till ett 3 3 / 4 tum kilklack ge starta upp en höft utseende.

Plattform stövlar finns nu i många olika stilfull design.

No comments:

Post a Comment