Saturday 27 August 2011

Nokia 5800 XpressMusic: En musikjätten för musikälskare!

Nokia har tillverkat olika typer av telefoner locka användare som söker olika typer av funktioner att använda. Nokia 5800 XpressMusic har gjorts för musikälskare. Det har ett mycket attraktivt ljudkvalitet så att användarna njuta av musik till maximum. Tillsammans med den utmärkta kvalitet musik, har det också andra användbara tyger som alla tillsammans gör det till en stor enhet.

Musikspelaren är den viktigaste funktionen tillgänglig i gadgeten. Den kan spela många olika format av musik som inkluderar MP3, WMA, WAV, RA AAC och M4A format för musik. Här också finns en videospelare som kan spela WMV, RV, MP4 och 3GP format av video. Dessa spelare göra alla typer av underhållning möjligt genom Nokia 5800 XpressMusic. Den har också en stereohögtalare så att ljudet når våra öron som en mycket överlägsen ljudkvalitet. Att hålla dessa ljud lagrat Nokia telefon är försedd med en stor minneskapacitet. Den har ett internt minne på 81 MB och detta minne kan höjas till 16 GB. Ett microSD-kort på upp till 16 GB kan fästas luren. Man har också ett radio-funktionen för användarna att njuta av olika radioprogram. Dessa program löper runt klockan och därför du får en källa till fortsatt engagerad dygnet runt.

Förlovning kan återigen vara erhöll genom funktionerna internet ges i Nokia 5800 XpressMusic. Detta är för dem som är intresserade i det stora området information som finns på internet. WAP 2,0 webbläsare gör det lätt tillgång till webben med sitt bekväma och mycket snabbt gränssnitt. Genom HSDPA funktionen gadgeten kan ge oss en snabb nedladdning medium. Bluetooth och USB är andra anslutningsmöjligheter i enheten så att användaren kan ansluta till någon annan apparat med liknande uppkoppling. Kameran är en annan spännande funktion som är tillgänglig i telefonen. Det kommer vara av 3,15 MP upplösning och fullproppad med autofokus och LED blixt. Autofokus utgör ett medel att få fokuserad bild automatiskt och lampan blinkar erbjuder något kan ge dig att få snaps även i dunklaste miljön. Denna kamera i Nokia 5800 XpressMusic kan spela in video också med en fin kvalitet. Den sekundära videocalling kamera tillåter användare att visa live video på den person han eller hon talar med. Fotografi Kameran levereras vara från Carl Zeiss-optik.

Verksamheten i telefonen är understödda av Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Operativsystem och ARM 11 369 MHz processor ger en snabb handläggning i enheten. SMS, MMS, e-post och chatt är meddelandefunktioner förmågor finns i musikmobil. Spel som finns i Nokia 5800 XpressMusic möjliggöra nöjen för spelet freaks och detta underhållningen blir obegränsat med det faktum att de kan laddas ner från Internet. För ditt kontor fungerar gadget kommer med ett dokument tittaren, gör det möjligt för visning och redigering av dokument av alla olika format. Bildredaktör låter redigering av snäpper som tas med kameran. GPS med Nokia kartor hjälper användare att nå varje ställe i världen med största lätthet. Bara du bör känna till användningen av kartor. Batteri Nokia 5800 XpressMusic erbjuder en 3G-samtalstid stöd för upp till 5 timmar, en 3G-standby stöd för upp till 408 timmar och en kontinuerlig musik spelas stöd för upp till 35 timmar.

Ut TV: n som finns inom detta handenheten ger ett sätt att avnjuta de videor och bilder på TV. Det finns olika vibrants i XpressMusic finns på marknaden. Främst är de svart, röd, blå färger. Så om du är en musik älskare du ska få handenheten som det förmodligen är det bästa för dig.

No comments:

Post a Comment