Saturday 20 August 2011

Lär dig mer om PR-minnen Lär dig mer om PR-minnen

Nästan alla jag känner i allt högre grad använda säljfrämjande flash-enheter. These tumme-stora prylar är vanligt förekommande i hem, arbetsplatser och andra platser som har datorer, mediespelare, och liknande.

Jag ska gå i den utsträckning att säga att de finns överallt och vintergröna. Det finns inte en tech knarkare på den här planeten som vänder upp sin näsa på en så kompakt och användbar gåva.

Används för överföring av information från en gadget till en annan, är de söks som högkvalitativa annonsprodukter av många företag, näringslivsorganisationer och strateger marknadsföringen.

Jag är säker på att ingen kunde neka en penna-enhet som är annorlunda formade och kommer till dem som ett marknadsföringsverktyg gåva från någon de känner.

Varför Promotional-minnen Betyg framför andra produkter?

För det första är de inte dyrt alls.

För det andra har de gång på gång bevisat sin hållbarhet jämfört med andra prylar som CD eller disketter i dataöverföringen avdelningen.

För det tredje och viktigast av allt är deras storlek som gör det enkelt att både gåva och ta emot.

Kostnadseffektivitet, effektivitet, hållbarhet och enkel att ta med är egenskaper som gör dessa mycket efterfrågade marknadsföring giveaways.

Inte så länge sedan, när de var nya vurm i stan, de var tillgängliga främst i en form som liknar en tablett eller kapsel. Och för länge, verkligen ingen brytt sig om att ändra detta forma.

Men då kom någon på den briljanta idén att designa uniquely de som liknade olika vardagliga föremål. De är nu utformad som specifika föremål som musikinstrument, leksaker och till och med dockor.

Dessa dagar kan de få även sina utsidan omgjorda till att likna företagslogotyper eller miniatyr varuprover. Det är säkert en lång väg från den monotona prylar av det senaste årtiondet.

Vi är nu medvetna om att du kan få skräddarsydda dem också. Vad gör den här gåvan mer intressant är det faktum att du ens kan lägga till information om din produkt eller tjänst i form av en presentation och infoga den i gadgeten. Ge bort den så att mottagarna av gåvan få veta mer om dig.

Man skulle kunna integrera företagets logotyp, reklam eller ens ett fullängds dokumentär om ditt företaget och göra den till din egen presentförpackning.

Utskrivna PR-minnen kommer att vara användbara för dina kunder och intressenter. Så alltid se till att du inte behöver kompromissa med kvaliteten på din PR-flashdiskar för att spara på några ören.

No comments:

Post a Comment