Tuesday 30 August 2011

En närmare Titta på Top Small Notebook datorer

Det finns många liten anteckningsbok Datorer på marknaden som kan fånga din ögat. Dessa är inte de svaga little oddities som de använder att vara och flera av dem ganska bra. Writers göra särskilt bra att använda dessa små bärbara datorer, också kallade netbooks. De har visat sig vara mycket användbara i näringslivet också.

Dessa relativt små bärbara datorer är sport effektiv med kraftfulla processorer inuti sina små ramar. De flesta av dem har cirka 1 till 2 gigabyte RAM-minne och upp till en 160 gigabyte hårddisk. Medan detta kan tyckas små för en del, fundera på vad maskinen är avsedd för. Det huvudsakliga användning är för folk på språng, antingen på väg turer, eller bara upptagen kontorsarbetare.

De flesta är utrustade med webbkameror, mikrofoner och inbyggd WiFi som hjälper dig att hålla ansluten. De är inte ämnat för något slags video gaming minst sagt. De är inte heller tänkt göra någon videoredigering eller produktion av något slag. Enkelt uttryckt dessa är webbsurfning, skriva och e-post maskiner kontroll.

Det är därför de kan erbjuda dessa bärbara datorer till ett sänka priset. De flesta är mellan $ 450,00 and $ 1200,00 dollar. För ett fungerande bärbar dator som håller dig ansluten det är inte ett dåligt pris. Men de flesta billigare modeller har inte optiska enheter. Anledningen till att en DVD-eller Blu Ray-enhet är enkel, det finns ingen plats i dessa enheter.

De modeller av Small Bärbara datorer lägsta änden av spektrumet är mycket tunna, lätt och kan passa i en liten handväska eller stort kuvert. De passar perfekt för datalagring, eller lägga fram förslag affärer. Några av dem är så små att de inte ens vet en människa bär på en. Detta kan komma in real handy när du behöver ta med dig ditt arbete till ett möte.

Den enda nackdelen är skärmen. Pga enheterna ringa storlek skärmarna enda intervallet mellan 8,9 och 13,9 inches. Mest kommer i widescreen format och ha en anständig upplösning för enkel visning. Om du är en lång person men du kan ha problem ser det från en vinkel.

Men det är problemet med de flesta bärbara datorer. Som alltid se att utöva tillräcklig kroppshållning när sitter vid en anteckningsbok någon längre tid. Kom också ihåg att ofta ta pauser så att du inte stam själv. Ögonen kan endast ta titta på en LCD-panel så långt innan de tröttnar.

De stora märkena av dessa netbooks är Dell, Hewlett Packard, Asus, Samsung, och Acer. Alla är bra märken, och gör exceptionella produktlinjer. Den enda verkliga skillnaden är nu priset dem emellan. Tyvärr för detta sortiment finns det egentligen inte någon plats att ha någon form av grund installerade bryta nyheter.

Det handlar helt enkelt en storlek begränsning av små bärbara datorer som vi använder. Nu med teknikens framsteg och media får mindre än du ser nya funktioner börjar dyka upp. Så småningom kan vi få en ökning av grafikkraft eller processorhastighet. Men för nu är vi fast med den integrerade grafikkretsar från de tre stora företagen. Dessa tre är Intel, NVIDIA och ATI-grafik. INTEL har vidtagit åtgärder för åtgärda denna och har satsar mycket på förbättrad deras grafikkretsar.

ATI största chip bärbara datorer är Radeon HD 3200 som presterar mycket dåligt i allt annat än e-post och webbsurfning minst sagt. NVIDIA Geforce 8200, som också är väldigt dålig i allt annat än surfning och e-post kontroll. För moderna laptops det enkelt inte tillräckligt makt utan för de mindre bärbara datorer de är bra.

När du skriver en hel del du inte verkligen behöver en ogudaktig kraftfullt grafikkort ändå. Du måste helt enkelt någonting att visa texten snabbt och effektivt. Being tydlig och lätt märkbara också hjälper något. Processorhastigheten är egentligen inte en fråga, de flesta netbooks kommer med en 1,6 GHz, och en enda kärna som fungerar bra för deras roll.

Så när man tänker på en skrivande maskin hålla små bärbara datorer i åtanke. De är inte kraftcentrumen deras större kusiner, men de ha deras användningsområden. Naturligtvis de är mycket billigare och mer portabel än de större versioner. Att kunna stanna ansluten till din familj, vänner och affärspartners är väl värt billigt pris och begränsade funktioner.

Låt Brian Garvin & Jeff West lära dig mer om Small bärbara datorer på hemsidan idag.

No comments:

Post a Comment