Monday 22 August 2011

Nokia 6760 slide Släpp lös Meddelanden Power House med en slide

Nokia 6760 slide kommer som det senaste utskicket och meddelandetjänster lösning från Nokia, fullastade med ett QWERTY tangentbord och särskilda meddelandeknappen. Upp till 10 e-postkonton från populära tjänsteleverantörer kan göras mobile med denna telefon tillsammans med Push e-post med Nokia e-posttjänst. Den här telefonen stöder även Instant Messaging-tjänster som låter en att hålla kontakten med vänner genom ett medium som liknar internetchatt.

The 6.760 kommer i en sida skjutbara design med en komplett QWERTY-knappsats och finns för närvarande tillgänglig i tre färger, svart, röd och vit. Visningen av denna enhet en 2.4 inches tft-skärm på 16 färgämnen och sysselsätter Active Matrix teknik. De inbyggda accelerometer sensor underlättar automatisk stående och liggande orientering medan det finns även en sensor för omgivande ljus som hjälper till att justera skärmens ljusstyrka efter det befintliga ljuset. Medan den interna minnet är 128 MB vilket kan utökas upp till 8 GB, kör den här apparaten på ett Symbian S60 operativsystemet. Frånsett S60 Menu och meddelandefältet nyckel, sport the telefon också en särskild Internet nyckel som startar WAP 2.0/xHTML, HTML webbläsare. Det är också laddad med klass A GPRS och klass B EDGE och tillåter hög hastighet HSDPA på 3,6 Mbps för snabb dataåtkomst och nedladdning. Denna telefon även bekvämt dubbel upp som en data modem som kan anslutas till en PC eller bärbar dator.

Huvudsakligen Nokia 6760 slide en quad-band GSM telefonen som också stöder dual-band 3G-tjänst. Nyligen Nokia har varit mycket angelägna om att utveckla återvinningsbara teknologi och integrera dem i sina produkter att minska miljöföroreningar och risker. Denna telefon levereras med en laddare och hela handenheten har gjorts från PVC-fria material. Hela enheten är upp till 80% återvinningsbar och förpackningen är 100% återvinningsbart. Nokia ger också Eco förklaring i denna telefon, vilket de redan har gjort under varje produkt sedan 200. Eco förklaringen ger grundläggande information om miljöegenskaper för produkten.

Med denna telefon kan ha ett konferenssamtal med upp till 6 deltagare. Det ger också röstkommandon / uppringning och kortnummer tillsammans med "alla svarsknapp" och Återuppringning. Den kommer med en vanlig inkorg för SMS och MMS-meddelanden och gör också automatisk storleksändring av bilder för MMS. Det finns också stöd för e-postbilagor och anmälningar.

Nedan listas några av de viktiga funktioner som man kan hitta i Nokia 6760 Slide -

Bluetooth med A2DP och stöd för UPnP USB,; Stereo FM-radio med RDS MP4/3GP spelar; MP3/WAV/AAC spelare,; Quickoffice, PDF Reader,; megapixelkamera med 4 x digital zoom,; QVGA video inspelningen; Integrerad högtalartelefon,; för Nokia Music Store,, Anpassningsbara profiler,, GPS med A-GPS-stöd,, Nokia Maps-applikationen.

Alla funktioner i den här luren är utrustade med en effektiv Li-Polymer batteri som ger en taltid på 5 timmar och en standbytid på cirka 500 timmar med i GSM-läge. Batteriet ger också upp till 5 timmar video inspelningstid och upp till 17 timmars musikuppspelning tid.

No comments:

Post a Comment