Thursday 25 August 2011

The Postal Strejker och fler människor att ge upp kunglig Mail Service hitta bättre Leveransmetod

Postens strejker ut att ske på nästan varenda vecka någonstans i Storbritannien för tillfället så stora företag som använder Royal Mail har nu börjat titta på andra leverans tjänster i syfte att få objekt till sina kunder i tid. Amazon är en av Royal Mail största kunder och leta någon annanstans, kommer de att ta bort en stor del av sin verksamhet.

Företag som UPS Fedex och Porcelforce kan nu driva sin verksamhet ytterligare och få mer kunder genom att ta tag verksamhet under dessa tuffa tider. Även om dessa leveranstjänster tros vara dyrare i början, hittar du nu att priserna är väldigt lika dem som Royal Mail och tillförlitlighet faktorn har visat sig viktigare.

MyHermes är en annan försändelse som erbjuder en effektiv leverans service med bra priser, och på grund av den nuvarande post-strejk denna vecka, erbjuder en rabatt för alla eBay kunder som behöver deras tjänster.

Sälja på eBay brukar vara det första nystartade företag kommer att gå till avspark sitt företag på grund av den stora popularitet och låga avgifter. Det är nu allt mer populär att ha ett personlig design eBay Store ge dina kunder professionella företagets image men utan att behöva konfigurera din egen hemsida, eller att din eBay butik matchar webbplatsen and continue branding.

Advansys är specialister i utformningen av eBay butiker att skapa den perfekta verksamheten intryck och skapa förtroende för kunderna genom att ge en professionell bild som är tilltalande för kunderna. Advansys har nyligen byggt om eBay sidorna för MyHermes att dra i kunder och främja deras nuvarande rabatterade priser. Banners inom design annonsera tydligt priser för de tjänster med exempel tydligt visat att information så lätt som möjligt för kunderna att se.

Advansys har upplevt webbdesigners att skapa den perfekta front eBay shop för din verksamhet och hjälp att dra i kunder jultid. Vi konstruerar och bygger kundanpassade e-handel lösningar från företag som vill expandera från eBay.

No comments:

Post a Comment