Thursday 18 August 2011

Välj bröllopsklänningar efter säsong

Underskatta inte vikten av att vara bekväm på din bröllopsdag. Oavsett var du har ceremonin och mottagning, kommer du vill välja en brudklänning som får dig att må bra.

Spring, Beroende på plats kan du ändå få lite kyliga dagar på våren, så det är bäst att använda en mid-vikt satin eller bomull skal. Om du ofta känner kyla, kan det ändå vara bäst att köpa ett bröllop klänning med full ärmar. Som sagt, det är också viktigt att planera för temperaturen på din ceremoni plats. Om du planerar en utomhus våren bröllop, kommer du definitivt att planera för temperaturvariationer med en sjal eller linda. Å andra sidan, om din vår ceremoni kommer att utföras inomhus, har du större flexibilitet i valet tyget och klädstil.

Sommar, Oavsett om du planerar en inomhus eller utomhus bröllop, kommer du vill välja en brudklänning som håller dig så svalt som möjligt under en sommar ceremoni. Överväga att välja en backless eller strapless design tillverkad av en lätt tyg. Om du måste ha ärmar, överväga att använda skira tyger eller spetsar för detta ändamål. Numera mini klänningar är hett val för moderna brudar. Som sagt, om din mottagning kommer att sträcka sig in i kvällstimmarna, kanske du vill ha en liten cape eller sjal tillgängligt om du känner dig kall.

Falla; Som med våren bröllop, kan det vara svårt att fastställa det bästa tyget och klä vikt för en nedgång ceremoni. Beroende på var du bor, kan du förmodligen fortfarande använda en lätt satin, spets överlägg, och mellanstora ärmar längd. Om du vet att din region är cool med hits sent hamnar, anser en något tyngre tyg eller en klänning med mer täckning. Det kan också vara till hjälp att fråga om tyger som inte kommer att utveckla svettfläckar på avgörande områden. Alternativt kanske du vill behålla en liten udde med dig för att täcka dessa områden som behövs.

Winter; Om du planerar att gifta sig på vintern, måste du överväga hur varm eller kall ceremonin platsen kommer att bli. Alltid, om rummet är trångt, kommer det kännas varmare, så gå inte för tung med din klänning tyg val. Dessutom, om du har en tendens att svettas när du är nervös, kan det ändå vara till din fördel att välja en klänning gjord av en lättare vikt material.

När du väljer ett bröllop klänning, kan du vara så förblindad av vackra dekorationer och vackra tyger som du glömmer att överväga din egen bekvämlighet. Den typ av tyg du väljer kan ha en enorm inverkan på hur man ser och känner under hela dagen. Till exempel kan en klänning som är gjord i en lätt tyg lämnar er med gåshud och fläckiga hud, medan en klänning som är gjort i ett tyngre tyg kan avslöja svettfläckar och rött, hudrodnad. Därför är det viktigt att ta temperatur och komfort i beaktande när du väljer din bröllopsklänning.

Författare Bio:; Dedikerad mode granskare från spotvogue för bröllop kläder inklusive brudklänningar, brudtärna klänningar, klänningar blomma flicka och samtidigt erbjuder idéer för att välja prom klänningar och andra speciella klänningar tillfälle.

No comments:

Post a Comment