Sunday 21 August 2011

Biltvätt system för mobila bilrekonditionering

En mobil biltvätt rörelse avses rengöring av bilar proffs som reser till sina kundens hem eller arbetsplats till rena bilar, husvagnar och lastbilar. Om du är för upptagen för att ge din bil en grundlig sanering eller ta det till en närliggande biltvätt, skulle det vara ett praktiskt och bekvämt alternativ för att ringa i dessa mobila fordon detaljer proffs. Med avancerad bil rengöringssystem, dessa yrkesgrupper har möjlighet att utföra sina jobb snabbt och effektivt. För att säkerställa utmärkta rengöringsresultat och förbli konkurrenskraftiga i branschen, dessa yrkesmän ägna extra uppmärksamhet åt att köpa högsta kvalitet bilrekonditionering leveranser som inte kommer att översvämma sina kunders uppfarter, parkeringsplatser eller andra utomhusområden.

Komma in i branschen för mobil bilhandlare kan vara svårt. Efter alla får befintliga professionals vill inte dela deras framgång hemligheter. Men här är ett tips för mobila bil detailers nya och erfarna - de bästa mobila auto detailers använda hög kvalitet och låga flöden mobila bil brickor tvätta tryck för utvändig rengöring. Kvalitet som erbjuds av ledande distributörer också komma med löften om effektivitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Ansedda distributörer erbjuder nu ett brett sortiment av bil rengöringsmedel, även högtryckstvätt för exteriör detaljer, matta rengöringsmedel för invändig klädsel rengöring, och gröna rengöringsmedel för många olika tillämpningar.

Ett exempel på bärbara biltvätt utrustning är ett ångtryck rengöringsmedel med låga flöden. Den låga flödet är särskilt viktigt för bil rengöringsproffs eftersom det tillåter dem att erbjuda oöverträffad rengöring samtidigt som vattenförbrukningen till ett minimum. Minskad vattentillgång slöseri ger mindre vatten rinner ut i avloppet och en lägre chans att ådra EPA böter. Detta garanterar också att kundens gräsmattan eller arbetsplatsen inte kvar översvämmade. För detta ändamål ledande leverantörer erbjuder nu låg vattenhalt brickor ångtryck speciellt konstruerade för fordon detaljer ändamål. Förutom låga flödeshastigheter på 0,5 GPM dessa system använder höga temperaturer ånga för att lösa upp och spränga bort fett, smuts, lera, sav, stänker fågel och andra envisa rester.

En viktig faktor att uppmärksamma vid valet av högtryckstvättar till rengöring av bilar är det tryck som nivå. Köp aldrig en maskin med trycknivåer över 1500 psi. Högt tryck nivåer är helt enkelt för farligt för känsliga fordonskomponenter.

En positiv aspekt av dessa brickor ångtrycket är deras förmåga att konsumera endast 300 liter vatten i motsats till 3.000 med konventionella högtryckstvättar med hög flöden. Detta möjliggör för mindre använt vatten och hjälper operatören kontinuerligt använda dessa bilrekonditionering tillbehör för upp till 10 timmar.

Denna ånga-baserade högtryckstvättar kan du undvika slipande rengöringsmedel eller starka rengöringsmedel. Ånga är allt du behöver för att effektivt eliminera ett stort utbud av insättningar på bilar som smuts, lera, fett, olja och buggar. I själva verket kan ånga melt också bort snö och is som kan samlas på fordon under vintern.

Men för krävande applikationer detailers kanske vill använda ytterligare rengöringslösningar med sin mobil biltvätt. Detta är mycket lämpligt att öka bilens hastighet reningsprocessen. Är det dock viktigt att köpa grön kemi biltvätt som är lätt biologiskt nedbrytbara, giftfria och vegetabiliska. Endast gröna kemikalier tillgängliga från ledande leverantörer gör detailers att rengöra sina kunders bilar utan att smutsa ner miljön eller deras kunder "mark. Dessutom, grön städning formler är säkra för praktiskt taget alla fordon ytor.

När du letar efter produkter biltvätt för din mobil beskriver verksamheten, konsultera en pålitlig leverantör som erbjuder en rad mobila system biltvätt, högtryckstvättar, och gröna kemikalier. Först då kan du lita på att den utrustning och kemikalier som du har köpt är säkra och effektiva på dina kunders fordon och mark.

No comments:

Post a Comment