Sunday 28 August 2011

HTC Magic: Mobiltelefon med Google Android

Alla tillverkare av mobiltelefoner tillverkar prylar med innovativa funktioner inbyggda för att uppvakta telefon användare. Bland dessa tillverkare är att HTC en som har medfört många telefoner till olika typer av personer och HTC Magic är en riktigt magisk telefon för att locka användarna.

Telefonen har en väger 118,5 GM med en kropp som mäter 113 mm i längd, 55 mm i bredd och 13,7 mm höjd. Ett stort TFT kapacitiv pekskärm av storlek 3.2 inches Här ges som använder 65K färgeffekter för en attraktiv display. Man har igen en accelerometer sensor för automatiskt rotation. Genom denna kvalitet på enheten kan det finnas olika uppgifter gjort bara genom skaka den eller luta den åt olika håll.Vibration, Nedladdningsbara polyfoniska, kan mp3-och WAV-ringsignaler användas att varna användarna. Dessa ringsignaler kan förvaras lagras i de 128 MB internminne tillgängligt i HTC Magic, som kan utökas genom ett microSD kort. Det kommer igen med en högtalartelefon där man kan tala utan att hålla telefonen eller via handsfree sätt.

Surfa är en mycket intressant sak finns i HTC Magic. Man kan gå igenom en webbplats helt enkelt genom sin HTC-telefon. Hämtar en mycket fin hastighet kommer inbyggt i gadget genom närvaron av HSDPA teknologi här i detta. Bluetooth stöd i utbyte av filer med andra Bluetooth-enheter och USB v2.0 gör samma sak göras med datorer eller bärbara datorer.En kamera av 3,15 MP som i HTC Magic gör snaps tas med bästa kvalitet. Denna kamera kan även videofilmer för användaren att njuta senare. Dessa filmer är också bra kvalitet.

Meddelanden i form av texter och videor eller snaps går bytas genom stöd för SMS och MMS funktioner respektive. Dessa meddelanden är bättre sätt att upprätthålla relationer som de representerar dina känslor på ett bra sätt. FM-radio Här ges i HTC Magic så att användare kan också njuta av radioprogram för sin underhållning eller kunskap. För underhållning har det också inbyggda spel i det som ytterligare kan laddas ner från internet om någonsin du hittar dem här vara tråkigt eller inte optimal.Batteriet av denna handenhet kan erbjuda användarna med en samtalstid stöd av 9 timmar och en standbytid stöd på upp till 425 timmar. Detta hjälper dig att använda HTC Magic länge utan laddning spänning. Planerare, Alarm och Kalender tillgängliga i mobilen gör dig organiserad och hjälper dig att följa en rutinerad liv.I det stora hela är telefonen en bra affär och du måste tänka på det förut väljer en viss gadget för din användning.

No comments:

Post a Comment