Tuesday 30 August 2011

Jämföra Online för att tegel och murbruk Shopping

# Priser

Traditionellt har en butik på nätet mycket låga kostnader. Eftersom det finns ingen anledning att betala för detaljhandeln skyltningsutrymmen, för lagring är försumbara eller obefintliga. Frakt av produkten är ofta fabriken direkt, vilket ytterligare minskar lagringskostnader och undanröja bekostnad av flera olika transporter till olika distributörer. Allt detta skapar stora besparingar som kan föras vidare till konsumenten, och som gör att även familjedrivna företag att framgångsrikt konkurrera med sina större, tegel och murbruk konkurrenter.

En tegel och murbruk butik har oundvikliga utgifter som det måste hävda. En fysisk plats måste upplysta, uppvärmda eller kylda mening elektriska och gas kostnader. Sedan finns det saker som löner, underhåll och lagerkostnader.Snattare betyder krympning, och att även kostnader återförsäljaren. Liksom, måste lager föras till lagerhållaren före det kan överföras till konsumenten. Dessa är kostnader som inte vanligtvis förekommer i nätbutiker. Å andra sidan finns det en möjlighet för tegel och murbruk alltid att köpa i bulk. Det sparar, och i allmänhet, ju större återförsäljare, desto större bulkköp och större inköp bulk, desto större besparingar - som kan delas med den slutliga köparen.

Fördel: Obestämd

Urval

Online butiker tenderar att specialisera sig, och att specialisering leder i regel bra urval i det aktuella området. Nätbutiker är också mer sannolikt att bära svårt att hitta objekt som inte har en stor marknadsandel. Dessa återförsäljare har att göra med nationella och internationella marknader så att de bättre kan uppfylla ens en minimal efterfrågan på sådana varor, och med deras låga omkostnader fördel, även långsamma poster skapa några verkliga problem.

Tegel och murbruk platser är mycket mer beroende av lokal efterfrågan. Om efterfrågan är svag lokalt, kan det objekt du vill inte utföras alls. Övriga poster redovisas endast säsongsvis, vilket eliminerar året runt tillgång till dem. Många återförsäljare, av kostnadsskäl överväganden är också tvungna att koncentrera sig på bästsäljare på bekostnad av långsammare initiativtagarna som bara inte har väckts i. Naturligtvis finns det vissa punkter som skall hittas som kanske inte tillgänglig vid varje onlinebutik eftersom de är inte säljs online. Å andra sidan, hur ofta har du sett fras, som inte finns i butikerna?

Fördel: Online Store

Bekvämlighet

Vad kan vara smidigare än att handla från bekvämligheten i ditt eget hem? Man behöver inte brottas med publiken, klä upp att gå ut, eller ödsla gas att jaga någonting som kanske eller kanske inte där alls. Nätbutiker tenderar att ge uttömmande beskrivningar av möjliga köp som går långt utöver vad som är tryckt på de punkter "boxar eller att en mindre än kunnig store medarbetare får möjlighet att erbjuda. Är chansen att du inte ens behöva betala omsättningsskatt när man slutför ditt köp.

Vill du se det? Vill du röra och hantera det? Vill du känna Heft och bättre mäta storleken? Inget av detta kan kan göras online. Om du har tur kan du få även en verkligt levande säljare som faktiskt vet vad han eller hon talar om, och kan svara på dina frågor personligen.

Fördel: Obestämd

Leverans

Någon någonstans kommer att få betala för leveransen. Om Nätbutiker annonsera gratis leverans som bara är på grund av att leveranskostnader byggs in det angivna priset för produkten. Å andra sidan, om ditt köp produceras i Milwaukee och skeppas från Milwaukee, kommer du bara att betala kostnaderna för transporten från Milwaukee till ditt hem, och inte alla typer av mellanliggande transporter t.ex. från tillverkare till grossist, till sekundär grossist, till distributören, till nästa distributör, och slutligen till återförsäljaren.

Vill du ha den. Du har fått det - så länge det finns i lager. Om du plockar upp det själv, behöver du inte betala någon form av leverans, åtminstone ingenting annat än priset på produkten och dess skatter. Tegel och murbruk återförsäljare bedöma aldrig extra fraktkostnader när det gäller kostnaderna för få produkten till butikerna och på sina hyllor. Att kostnaderna står alltid inbyggd i pris som anges på biljettförsäljning. i

Fördel: ndeterminate

Garanti

Nätbutiker ge tillverkarnas garantier.

Tegel och murbruk butiker tillhandahålla tillverkarnas garantier. När förekommer ibland att de gör service själva, men oftast och för flertalet produkter, som är kvar att tillverkaren.

Fördel: Obestämd

Returns

Nästan alla online butiker tillåter avkastning. Var dock medveten om att du arbetar med en avlägsen entitet, och det kommer att innebära några olägenheter. De returnerade punkt skall packas och skickas. Det innebär att det kommer att finnas fraktkostnader och troligen utsättning avgifter som skall beaktas. Kostnaderna är vanligen inte det i fråga om avkastningen av defekt poster, men de normalt är det i fråga om avkastning på grund av förändring i sinnet.

Nästan alla tegel och murbruk butiker möjliggör avkastning. Politik variera från butik till butik, dock så se till att bekanta dig med de regler och förordningar före köp. Vidmakthållande avgifter är ofta stött på, men eftersom du troligen hanterar avkastningen på en person till person grunden, är det osannolikt att några ytterligare frakt eller kostnader leverans kommer att vara involverade. Se dock att ditt inte är ett all försäljning sista typen av köp.

Fördel: tegel och murbruk butik

Säkerhet

Det är normalt lika säkert att köpa från en seriös återförsäljare på nätet som det är att köpa från en tegelsten och murbruk Store.

Det är normalt lika säkert att köpa från en seriös Brick och murbruk butik som det är att köpa från en webbutik.

Fördel: Ingen

Slutsats: Det definitivt finns fördelar och nackdelar för båda typer av shopping och trots en mer ingående undersökning skulle säkert kunna göras, i allmänhet det verkar som det finns plats i denna värld för båda typerna av butiker. Som konsumenter måste vi helt enkelt att avgöra vad som bäst motsvarar våra behov.

No comments:

Post a Comment