Wednesday 31 August 2011

Redo att gå vidare med Blackberry 8520 Curve

In det modernistiska ERA är de smartphones inte bara används för kommunikation ändamål. I själva verket är dessa telefoner betraktas som ett komplett form av underhållning. BlackBerry är en välrenommerad tillverkning varumärke. Its prylar är huvudsakligen beundrad av varje åldersgrupp. Numera är det företaget i Spotlight för BlackBerry 8520 Curve. Den är packad med många fantastiska applikationer som verkligen kan överraska användarna.

Detta är en ultimata smartphone som kommer fullt QWERTY tangentbord. Den totala storleken av denna manick är ganska stor även om den lätt få plats i användarens ficka. This stilfulla apparat vikter 106 gram. Det mäter 109 mm i längd med 60 mm i bredd med 13,9 mm djupa i dimensioner. Den har 2,64 inches TFT färgade skärmen som visar 65.000 färger med upplösning på 320 x 240 pixlar. Den kommer med tryckkänslig optisk trackpadwhich gör denna gadget mer användarvänligt i naturen. Bortsett från allt, kommer denna klassiska gizmo med flera Ringsignalfunktion lägen som nedladdningsbara polyfoniska och MP3-ringsignaler. Dessutom har denna högtalartelefon musikknappar och 3,5 mm ljudutgång.

Denna smartphone kommer med olika meddelandefunktioner. Av dem, kan användaren interagera med andra utan att ens kalla dem. En individ kan vara i kontakt med till sina kamrater skicka e-post. Med hjälp av snabbmeddelanden kan kommunikationen ske på nätet. Man kan sända, skapa och ta emot enkla textmeddelanden via SMS. I ett multimediameddelande (MMS) är det många fler massor av data, exempelvis tapeter, musikfiler och kan delas. Mobiltelefonen Användaren kan även göra budskapet chatta via dessa program utan att spendera mycket småpengar. Frånsett detta är det försett med standardbatteri. Det har bra batteritid back up-system. Detta trendiga gizmo stöder taltid på 4 timmar och 30 minuter. Man har även stand-by tid upp till 408 timmar. Därför är behovet en individ inte att ladda det igen och igen efter varje kort tid.

Här luren har inbyggd två megapixel kamera med fem gånger digital zoom. Med denna kameratelefon, kan man klicka på bilderna och videor post. Den innehåller funktioner som Flash, sökaren och mycket mer. Den här luren kommer med videospelare som stödjer olika format såsom H.263, H.264, WMV. Så kan en individ ha inspelade videoklipp med att spela dem i videospelaren. Därför kan en användare ta alla hans dyrbara stunder i form av stillbilder samt färgade videor för evigt. Dessutom kommer det med stora mängder minne. Den omfattar 256 megabyte som kan utökas upp till trettio två gigabyte genom införandet av minneskortet. Så kan man lagra så mycket information som möjligt.

Denna mobiltelefon består uppgraderas teknik. Ger det bättre anslutningsmöjligheter. Den avancerade teknik som HSCSD EDGE och GPRS överföra filer till mycket snabb hastighet. BlackBerry 8520 Curve kommer med Bluetooth och USB. Så kan en individ ladda upp samt nedladdning, massor av data från denna smartphone till någon annan kompatibel enhet. Den tillåter användare att surfa internet som fungerar på fyrbands GSM-nätet. Man kan enkelt ansluta till sina vänner Genom att besöka olika socialt nätverkande webbplatser. Dessutom är denna gadget ett komplett paket med underhållning. It har musikspelare som stödjer olika format. Denna handenhet är särskilt utformad genom att hålla i minnet de krav som högteknologiska generationen.

No comments:

Post a Comment