Friday 19 August 2011

Nokia N73 Music: Varför ska du välja?

En majoritet av dessa program stöder bakgrund utförande. Man kan lyssna på musik medan du skriver ett textmeddelande och sedan växla till att surfa på Internet utan att behöva stänga alla program. Enheten stöder Wi-Fi-anslutning. Det har en 3,2 megapixel kamera som är utrustad med funktioner som autofokus, 20x digital zoom och röda ögon. Enheten registrerar videor i MPEG 4 och 3GP format. Den kan spela in videoklipp med en hastighet av 15 bilder per sekund (fps) med en maximal upplösning på 352 x 288 pixlar.

Nokia N73 Music har ett bättre gränssnitt. Användaren behöver inte bläddra igenom knappar på skärmen att välja "spela", "paus", "stop", "nästa" och "tidigare" alternativ. Alla dessa alternativ kan anses vara direkt väljer att trycka på enhetens joystick i lämpliga riktningar. Telefonens musikspelare funktioner skivomslag och visualiseringar. Man har en 2,4 tum, 262 K färger QVGA-TFT skärm som har en upplösning på 240 × 320 pixlar. Displayen visar alla 12 menyalternativ på en skärm.

Handenheten har 64 MB inbyggt minne som kan utökas ytterligare genom att använda ett 2GB micorSD minneskort. Den använder en standard 1100 mAh (BP-6M) batteri som har en standbytid på upp till 350 timmar och taltid på upp till 6 timmar. Enheten mäter 110 × 49 x 19 mm och väger 116 gm. Den körs på en Symbian 9,1 operativsystem. Dess e-postprogram stöder SMTP, POP3 och IMAP 4-format.

Nokia N73 Music Edition är en musik orienterad version av Nokia N73. Den stödjer Bluetooth och infraröd anslutning. Enheten stödjer en mängd olika multimedia funktioner som kan nås via en snygg meny. Apparaten kan också komma att förvärvas under olika attraktiva mobiltelefon behandlar tillkännagivits av återförsäljare över hela Storbritannien.

No comments:

Post a Comment