Tuesday 23 August 2011

Nokia 5530 XpressMusic: Excellence vid Par

Ett av de intressanta telefonen i XpressMusic lineupen gör Nokia 5530 XpressMusic som ser väldigt elegant med sin 3,0 tum tryckkänslig skärm. TFT bildskärm har en upplösning på 360 × 640 pixlar och stödjer 16M färger alltså man kan vara säker på att få bra bilder på skärmen. The screen funktioner sensor närhet för automatisk slockna och handskriftsigenkänning funktion. Det finns en accelerometer sensor som roterar skärmen automatiskt vid händer rörelse.

Handenheten har en inbyggd kamera 3.2MP som kommer med hög upplösning på 2048 x 1536 pixlar. Kameran Egenskaper LED Flash och autofokus där hänsyn superb bildkvalitet även om bilden är tagen i mörka omgivning. Telefonen är litet i storlek och lätt vägs med vikt som är lika to107gms and storlek är lika med 104mm x 49mm x 13mm.

Telefonen ger SMS och MMS med lätthet. Nokia 5530 XpressMusic visar anmärkningsvärt dataöverföring grund av närvaron av klass 32 EDGE och GPRS-teknik. Enheten tillåter en att få tillgång till internet på en blixtsnabb fart. Förekomsten av trådlösa tekniken Wi-Fi gör att man kan skicka bilder från en avlägsen plats i ett system hemma via WLAN eller lokal hotspot finns på många ställen. Handenheten tillåter en att titta e-post och skicka snabbmeddelanden från avlägsna platser i mycket snabbare takt.

Mobiltelefonen är en högkvalitativ multimediaspelare eftersom den kan spela flera musikfilsformat inklusive RA, AAC, M4A, MP3, WMA, WAV medan videospelaren finns i telefonen spelar MP4, 3GP, MV, filer RV video perfekt som också med klart ljud och bildkvalitet. Telefonen ger också ett att ladda ner låten och videon filer på en mycket snabb hastighet. Nokia 5530 XpressMusic levereras med spel och tillåter användare att ladda ner Java-spel med lätthet.

Enheten kan köras på ett Symbian-baserade operativsystem som utför fungerar effektivt. Man kan komma åt Internet på WAP webbläsare som är lätt att lära och använda. Enheten spelar musik från olika radiostationer med närvaro av Stereo FM radion.

Telefonen levereras med ett internt minne på 70MB och 128 MB SD-RAM. Det finns en microSD-kortplats som kan lagra upp till 16GB lagringsutrymme men det kommer med 4GB kort. Telefonen saknar GPS, 3G kompetens såsom videosamtal och roaming, kan besviken del användare. However med andra significant och egenskaper luren rätteligen is considered verkligen en enhet för uppspelning smart musik. Nokia 5530 XpressMusic kommer med smarta funktionerna såsom röst eller kommandoratten, T9, Fotoredigerare som blir en del av vardagen.

För att fungera smidigt program Handenheten levereras med Standard Li-Ion 1000mAh batteri som gör att telefonen 5hrs samtalstid och 336hrs passningstid. Denna telefon kan spela nonstop musik 27hrs.

Således kan vi säga att Nokia 5530 XpressMusic är verkligen en enastående telefonen med bra musik att spela förmågor som underhåller en för lång.

No comments:

Post a Comment