Thursday 18 August 2011

Unik Foto gåvor som kan personligt With Anniversary Collage

Överlappande - Bilder kan läggas till en duk så att de överlappar varandra lämnar inga tomma utrymmet på duken själv. Denna teknik för att skapa ett fotokollage är särskilt användbart när ett större antal bilder eller använda bilder av samma storlek och mått.

Fotoramar - Ett foto används som bakgrund för bilden och varje enskild bild trycks i en fotoram stil gräns på duken, idealisk för användning med ett mindre antal bilder eller som ett unikt sätt att skapa en enastående design.

Photo Collage - ett fotokollage använder ett större antal bilder, som alla är krympt till små dimensioner. Dessa bilder är sedan kombineras till en snygg skärm som är tryckt på samma höga kvalitet duk för att ge effekt av att vara en sann fotokollage.

Wall Art

Canvas utskrifter - ett fotokollage kan skrivas på duk av alla storlekar och dimension för att skapa ett vackert konstverk hänga på väggen eller ge bort som en årsdag gåva. Ett personligt meddelande kan läggas till collage eller på baksidan av duken så att du kan inkludera en årsdag hälsning också.

Bildspel Canvas utskrifter - upp till 7 av dina favoritbilder. Dessa bilder är tryckta på duk och sträckte sig över en tall ram med en filmremsa stil kant tryckt runt kanten av collaget.

Collage Affischer - Ett kollage affisch använder samma personliga fotokollage som arbetsytan ut men är tryckt på högkvalitativt affisch papper och kan hängas eller placeras på en vägg.

Inredningstextilier

Kudde - ett medelstort eller stort foto kudde kan omvandlas till en romantisk årsdagen gåva med tillägg av ett fotokollage. Ett hjärta formad dragkedja läggs och du kan även välja att ha en annan bild tryckt på baksidan av dynan för ökad effekt och personalisering.

Filt - Filten passar perfekt för tillägg av ett jubileum collage eller andra fotokollage. Skapa collage du vill använda, eller har ett professionellt utformade och skriva ut den på framsidan av filt. Du kan välja färg som ska användas på baksidan eller har en favorit foto eller samma collage tryckt på baksidan.

Beanbag - Golv kuddar och väskor bönor är inte bara perfekt sittplats tillägg till när du har företag, de är också mycket bekväm tillägg till vardagsrum, sovrum eller annat rum i huset. Collaget beanbag är särskilt snygg när den använder sig av en årsdag collage som består av dina favoritbilder. Det kan ges till din partner att fira det speciella tillfället eller det kan omvandlas till den perfekta årsdagen present för ett par firar någon större milstolpe i sitt äktenskap.

No comments:

Post a Comment