Friday 19 August 2011

Sony Ericsson W995 fantastisk musik Phone

Sony Ericsson är en av den mest kända mobil med annat märke i världen. Alla handenheter fantastiska i termer av utseende och funktioner. Det har gjort en unik identitet bland användarna genom att leverera exceptionell musik telefoner på marknaden för mobiltelefoner. Ett sådant musik där enhet är Sony Ericsson W995. Det är ett fantastiskt multitasking gadget som lastas med sinne blåser funktioner. Om du är ute efter att egna en särskild telefon då det här tillbehöret vore perfekt för dig. En närmare titt på denna gadget avslöjar sin styrka. Kan diskutera dess olika funktioner i detalj.

Det är en extremt tunn skjutbar telefon som kommer åtföljas med high-end-lösningar underhållningen. Här finns en stor 2,6 inches TFT skärm med automatisk rotering funktionen. Telefonen har ett internt minne på 128 MB och man kan utöka sin lagringsutrymme på upp till 8 GB med tillhandahållande av Micro Memory Stick. Man kan lagra obegränsat poster i telefonboken och det stöder också alternativ fotografering. Dessutom kan användare även göra ringsignaler som matchar deras personlighet som telefonen har stöd för både polyfoniska och MP3-ringsignaler-format. De individer kan också hålla den här handen om vibration läge vid upptaget gå ett möte eller andra viktiga arbete. Det är en skön enhet i termer av redovisade syften. Den fysiska dimensionen av Sony Ericsson W995 är 97 x 49 x 15 och väger omkring 113 gram.

Handenheten stöder en 8,1 megapixel kamera som kan bära funktioner som stillbilder och video fotografi. Med hjälp av dess 16x digital zoom-funktionen kan du klicka avlägsna motiv lugn. Dess viktiga imaging funktioner som autofokus leende och bildstabilisator hjälper ägarna att fånga bilder i utskriftskvalitet. Dessutom erbjuder Walkman musikspelare fullt nöjen för användarna. Walkman telefon är kapabel att spela upp de flesta musikformaten utan krångel. Gadgeten har en integrerad stereo högtalarsystem som gör det möjligt för ägarna att njuta av bra ljud. Typiska Sony Ericsson musik funktioner som TrackID, PlayNow, SenseMe, Shake control och tydlig bas även inbäddad i Sony Ericsson W995.

Telefonen stöder 3G HSDPA, edge och wlan Wi-Fi för höghastighetsanslutning mot Internet. Med hjälp av sin Bluetooth och USB teknik kan du enkelt överföra användbar data med andra kompatibla enheter. Framåt går kan man enkelt få tillgång till olika webbplatser genom denna enhet, eftersom den kommer utrustad med WAP Webb och Access NetFront webbläsare. Under fritiden, kan användarna också spela inbäddade Java och 3D-spel på den här telefonen. Andra anmärkningsvärda inslag av Sony Ericsson W995 are rörelsesensorn, arrangör, röstuppringning, handsfree-högtalare, Google Maps, Walk Mate, Wayfinder Navigator, FM radio med RDS och ett fantastiskt batteri back-up. Det uppladdningsbara batteriet i Sony Ericsson W995 kan tillåta dig att prata hela 9 timmar på full laddning och ger passningstid på ca 370 timmar utan krångel.

No comments:

Post a Comment