Wednesday 31 August 2011

Nokia N82 mobiltelefon - Martin's Quick recension

Det har konstaterats att Nokia N82 har nästan samma specifikationer som N95, som är tippad som bästa smartphone av 2007 och kommer att bli svårt att överträffa år 2008. N82 är likartad i att det är en Serie 60 telefon som körs på Symbian OS, med GPS navigering, 3G-videosamtal som är understödd av HSDPA, trådlös LAN, 5 megapixel kamera, Real Player, en TV-utgång så att du kunde visa bilder och video på en större skärm, och en ganska stor minne. Naturligtvis inte lika stor som N95: s 160MB internt minne med antingen 4 eller 8 GB external microSD-minneskort, men i 100MB internt minne och dess inkluderande 2GB kort, till N82 kapacitet store filerna och programmen är inte långt efter.

At första verkar det meningslöst för Nokia skapa en klon av deras bästa mobiltelefon, men även om de flesta av funktionerna är exakt samma, det finns anledningar till att människor vill köpa N82 istället för N95.

Du kanske undrar hur detta är möjligt när N82 lämnar mycket att önska i utseende avdelning, särskilt medan hon står bredvid den eleganta N95. Inneslutet i en tråkig silver på silver plasthölje är N82 den candybar versionen av N95. It är smalare än N95 men längre eftersom det inte är en reglaget och skärmen bör vara tillräckligt stor för GPS. Ju längre Enheten ser ganska tafatt, liksom den lilla utskjutande knappar som fungerar som dess tangentbord.

Vissa användare, dock har uttryckt föredrar den N82's tiny nycklar kanske eftersom de är förhöjda, till skillnad de av N95, som är platt, placeras för nära varandra och lätt att trycka av misstag. Det finns också inte lika många knappar i N82 och vände sig vara mer användarvänlig.

Om du inte ihåg slätten, oinspirerade design kommer du att bli glad på dess otroligt låga försäljningspris - i själva verket är du köper en smartphone i nivå med en N95 for £ 150 mindre. Och en del användare redan tagits till priset kan intyga att N82 är överlägsen på andra sätt.

Främsta attraktion kommer att vara de 5-megapixelkameran. Liksom N95 är den utrustad med autofokus, men övertrumfar den äldre telefonen med Xenon-blixt, som är lika med en verklig kamerans blixt kvaliteten. Foton tagna på natten är det bästa med N82. Följaktligen är videokvaliteten utmärkt också. Dessutom har kameran ett skyddande lock som lätt växlar öppna och stänga vid behov.

Nokia har förbättrats sedan på buggar of N95, så de N82 verkar ännu en överlägsen mobil enhet eftersom den inte är benägen att krascha eller hänga som första N95 enheter. Egenskaper på Nokia N82 verkar också mer strömlinjeformad än på N95, särskilt GPS-funktion, som öppnar och upptäcker satelliter snabbare. Eftersom N82 har en mindre skärm, kartor är fortfarande lättare att läsa på en N95.

Sammantaget, om du inte allt om hur din telefon ser ut skall N82 en pärla på en mobiltelefon, en pärla av ett pris. If Looks frågan till er, dock håller ut för Nokia att uppdatera sitt firmware för N95.

Om du vill spendera mindre, jämför gratis Nokia N82 kontrakt handlar och priser, eller alternativt gör ditt val av Storbritanniens bästa pay as you go mobiltelefoner och erbjuder att se till att du får det bästa värdet på marknaden.

No comments:

Post a Comment