Thursday 25 August 2011

Den nya Pixon 12 från Samsung

Världen var bortblåst med tillkännagivandet av en mobiltelefon med en kamera på 12 megapixel. Sony Ericsson bildades säker att de Satio ger dem i frontlinjen när det gäller mobiltelefon kameror men knappt en vecka efter dess release Samsungs tillkännagav sin egen 12 megapixel kamera i utformningen av Pixon 12. Men bortsett från det rejäl kamera ombord på Pixon 12 har en hel del att erbjuda.

The Look

Vid första anblicken Pixon 12 ser något påminner om Apples iPhone men något mer kompakt. Mäta på 108 × 53 x 13,8 mm och väger bara 120 gram är det mycket lättare än ny iPhone 3GS. Framsidan av Pixon 12 mångt och mycket domineras av de massiva 3,1 skärm som gör nytta av Samsungs egenutvecklade AMOLED-teknik. AMOLED ger några av de bästa kvalitet visar tillgängliga på telefonen och skärmen är också tryckkänslig, med hjälp av resistiv teknik. Med en upplösning på 800 × 480 I Pixon tolv kan visa över 16 miljoner färger att allting visas i mest idealiska sätt.

Tekniska detaljer

The Pixon 12 är verksamt på quad-band GSM (850 / 900 / 1800 / 1900) samt verksamhet på 3G med HSDPA (900/2100). Datum anslutningsmöjligheter är en riktig höjdare om Pixon 12 och den enda funktion som verkligen saknas är HSCSD. The Pixon 12 kommer med andra alternativ, inklusive EDGE, GPRS och Bluetooth, så det finns mycket att välja på.

En av områden Pixon 12 har fått kritik i termer av dess interna lagring som är begränsad till en mager 150MB. Detta är visserligen mindre, särskilt för en sådan hög slut telefon som är så medierna orienterad. Trots kritiken Samsung inte har huvudet begravt i sanden samtidigt utveckla Pixon 12 och har omfattat möjlighet att uppgradera lagringsutrymme till 16 GB med hjälp av mikro-SD-kort.

Camera

OK, så den största höjdpunkten på Pixon 12 sin kamera, och det verkligen är en spektakulär kameran. Bortsett från de 12 megapixel räkna, som ni säkert redan känner till, har Pixon tolv många andra egenskaper knutna till sin kamera. Det finns inte bara en LED-blixt men det finns också en Xenon-blixt som ger valfrihet när det gäller blinkar. Det finns autofokus och 28mm objektiv hjälper Pixon 12 att ta bilder med en förbluffande upplösning på 4000 x 3000. Men det är inte allt, det finns även en bildstabilisator bred dynamiskt omfång, geo-taggning samt ansikte, blinka och le upptäckt. Man kan också använda sig av kameror Skönhetsbild och Smart auto-läget samt den mycket beroendeframkallande touch fokus som gör suddiga bilder en minne blott.

För mer information om Samsung Pixon 12, besök Moby1 idag och se hur mycket du kan spara på samtliga nya luren.

No comments:

Post a Comment