Thursday 25 August 2011

Nokia N95 8GB - Stiligt Tillverkad Hölje med högsta funktionalitet

N95 8GB från Nokia kommer med ett reglage som ger den en modern look. Handenheten ser unik och elegant i smidig svarta fasad. Att bara titta på denna sofistikerade gadget kommer att ge dig en uppfattning om hur vackert har det varit utformad. När du håller den i handen du kommer att känna hur lätt vikt, smidig och kompakt det är. Telefonen väger bara 128 g och 99 mm x 53 mm x 21 mm i storlek. The QVGA TFT-skärm i denna telefon är 2,8 stor, visar upp till 16 miljoner färger och har en upplösning på 240 x 320 pixlar. Skärmen har fått ett omgivande ljus-detektorn så du får en förbättrad uppfattning i solljus också. Den mindre nycklar och förhöjda media-knappar är lätta att hitta och lätt att använda. De mest intressanta och unika inslag i denna telefon är avtryckaren mindre kamera som fick användarvänliga kontroller för din bekvämlighet.

N95 levereras med en inbyggd FM-radio, musikspelare och Visual Radio. AAC, MP3, AAC +, WMA och eAAC + är de filtyper som stöds av den här 3G-telefonen. You njuta Titta och lyssna på musik även om telefonen är bild stängt. Handenheten erbjuder högkvalitativa och lätt-till-verka multimediafunktioner. Du kan ha ett privat-lyssna-upplevelse med hörlurarna. Med Visual Radio kan du få tillgång till information som har gjorts av den radiostation som du lyssnar på för tillfället. Hantera musik och skicka / ta emot musikfiler är aktiverat av att hantera musik tillämpningen av denna telefon.

N95 8GB har fått ett internt minne på upp till 100 MB, och en intern blixt-minne på 8 GB. Så du har rejält med utrymme att lagra meddelanden, bilder, ringsignaler, kalendernoteringar, musikvideo, att-göra-lista och multimedieinnehåll som bilder, musik, ringsignaler-, data-karta, och mycket mer. Batteri i N95 låter dig njuta upp till 210 minuters samtalstid i WCDMA och 300 minuter i GSM-nät, och upp till 280 timmars passningstid stöd. Hålla kontakten med dina nära och kära är lätt med meddelandetjänster (SMS, MMS, IM och e-post) i N95 8GB från Nokia. Telefonen levereras med en inbyggd handsfree-högtalaren dedikerade media-tangenter, och diverse andra viktiga funktioner. Med den här telefonen kommer att bli ett riktigt roligt för de som vill ha en liten gadget i handen som inte bara är sofistikerade i utseende utan också fungerar utomordentligt väl.

No comments:

Post a Comment