Sunday 21 August 2011

Gör intryck med en vintage Diamond tennisarmband

Ibland är det historien bakom smyckena gör det så speciellt. Fundera över hur en vintage letar diamant armband kan vara en charmig accessoar som väcker uppmärksamhet. Däremot behöver du inte para ihop objekt med en vintage outfit; i själva verket kunde arbeta åt dig när de blandas ihop med en modern outfit. Kombinationen blir en beundra. Seden att bära smycken har funnits under en väldigt lång tid. Några av de första exemplen av smycken används hittades i 2500 BC bland Sumererna. Såväl män som kvinnor smyckade halsen eller handleder med smycken och används ofta djur och natur för inspiration. Skälen var både kulturella och dekorativt.

När man tänker på vad som är ett smycke antika eller vintage inspirerad, det beror på konstruktionen. Till exempel, diamant armband som innehåller en millgrain detalj gör att du tydligt kan se en upphöjd pärlbeströdda egg som är skapade med ett räfflade verktyg eller skarpa allvarligare. Effekten ser ut antika broderier. En annan kvalitet som gör en smycke verkar vara från en svunnen tid är om det finns matt. Eller det kan helt enkelt vara mörka. Ett äldre utseende eller ett öga för detaljer kommer att sätta en bit av vintage letar smycken bortsett från resten. Numera smycken är som betraktas som typiskt vintage om den är längre än 50 år men du kan även köpa moderna smycken som är inspirerat av delar av en förfluten tid. Detta är också betraktas som vintage stil smycken.

If du är någon som älskar antik charm och stil eller du köper för någon som gör det, kan en vintage diamant tennisarmband vara precis den perfekta bit av smycken till egna! Det är den typ av smycken som kan passera generationer. Man kan vara en 25 år gammal ihopkoppling en attraktiv vintage armband med ditt arbete klädsel, eller en mogen kvinna som bär upp det på middag med vänner och familj, eller en speciell spelning. Hursomhelst, med införlivandet av bländande diamanter och intrikata detaljer, pjäsen kommer att gnistra på handleden samtidigt samla uppmärksamhet av andra som kommer att undra vad historien bakom din underbara förklaring pjäs?

Gör din individuella historia genom att lägga till en vintage armband diamant tennis till din garderob. Ni kommer att uppskatta det i många år framöver. Kanske en dag kommer du att ha möjlighet att vidarebefordra den till en familjemedlem att verkligen kommer att förlänga liv av verket. Några av de bästa smycken poster är de som har speciell betydelse bakom sig. Eftersom emot en gåva av vintage smycken från en nära anhörig är verkligen ett minne att upplevelse.

No comments:

Post a Comment