Monday 29 August 2011

Vilken av dessa Paddock Boots Bör du få för ridning?

För experter, skulle de veta att ett par bra ridstövlar är viktigt ridning. Ridstövlar bidra till att ge ett bra grepp igenom stigbygeln samt att förhindra att lädret på sadeln från klämmande benet av ryttaren. Paddock stövlar är ett av de mest typiska typer av ridning stövlar runt, och de används mest för nöjes ridning och daglig användning. De är också billigare än den höga stövlar, som också är vanliga i ridning. Paddock stövlar är också känd som Jodhpur stövlar. Ibland är de kombineras med en halv käkar, en typ av damask som fungerar som extra skydd eller bara för att ge intryck av höga stövlar.

Om du planerar att få det bästa av dessa stövlar, då du skulle vilja sluta med Ariat. The Ariat hage stövlar är de högsta i rang bland ryttare "favoritmärke. De är hög kvalitet och har olika startalternativ för ryttare på alla nivåer och discipliner. The Ariat Heritage Sport Paddock Everyday Boots har spets avslutning och elastisk Goring vid kragen för enkel att bära och bekvämlighet. Dessa stövlar också görs med vattentät läder och Cordura tyg övre, Ariat Fyra lager Rebound teknik gör det möjligt för långvarig stöd genom EVA dämpning och fukttransporterande fot säng. Stövlarna från Ariat kan vara ganska dyra, så du kanske vill överväga andra märken om priset är ett problem.

Men låt oss ta en titt på vilka typer av stövlar du kan få. De vanligaste skulle naturligtvis vara fotleden hagen stövlar. De är korta stövlar som kommer precis ovanför ankeln och bärs av vuxna eller barn som är nybörjare i ridning. Prova på Quantum Performer Soft Blånor arbete stövlar för en storlek. De är tillverkade av vattentät premium överdraget läder och försedda med spets stängning med resår Goring också. Foten sängen är vävd med äkta silver och antistatiska X-Static som hjälper till att reglera temperaturen och förhindrar lukt. Du kan gå avståndet i denna fuktiga-fuktspridande, bekväma stövlar som också är fylld med sidostabilitet.

Medan många av de ridstövlar kan göras med vattentätt material, skulle det göra dig gott att se att de verkligen är. Kolla in några av dessa vattentäta stövlar som fungerar lika bra som för ridning ändamål. Grand Prix Aquasport Sip Paddock Boots är en kraftig par stövlar som inte sviker. De är gjorda med överlägsen design med vattentät Aquasport foder av läder och har en mässing dragkedja. Komforten foten inläggssulor sys i rippel ensam så att du kan åka i komfort samtidigt som stöds rakt igenom.

En annan typ av stövlar föredra i ridning skulle vara det område stövlar, som ger förarna en mer komfortabel tur med extra lager skinn på tå. Förutom ridning, de är också gynnas i andra hoppning discipliner såsom hoppning, rävjakt och jaga sits equitation. Ryttar-Collectior presenterar OV Gold Circuit Pro Sparat Boots, som är byggd med Goodyear falsade sulor. Stövlarna är utformade med XTC flexibel fot säng med valv system för att maximera stabiliteten och komfort i stigbyglarna. Lädrets supermjuka naturlig finish garanterar att du har den mest bekväma stolen någonsin.

Dessa stövlar är vanligen tillverkade av äkta läder och det är därför de är ganska dyra. För billigare alternativ, prova de som inte görs med full skinn, eller utan halv käkar, även om detta inte skulle uppmuntras eftersom de ger dig en bra mängd skydd fältet.

No comments:

Post a Comment