Monday 29 August 2011

En snabb titt på Electronic Grossister

Elektroniska grossister är företag som säljer elektronisk utrustning att kommersiell detaljhandlare billigare. De är så mycket billigare än det faktiska försäljningspriset att de får en hel del affärer från säljare. Elektronisk grossister köper stora beställningar från tillverkaren och därmed kunna sälja objekt till mycket lägre priser. Vissa tillverkare kommer att sälja sina produkter direkt till konsumenten och uppträda som sin egen grossist. Detta innebär ett kringgående effektivt mitt-man när de säljer till konsument.

Processen för Partihandeln kvalificeras som försäljning av produkter till återförsäljare, företag eller andra anslutna grossister. The UNSD definierar grossist försäljning av nya och begagnade produkter för kommersiella företag eller som agerar som mäklare för en annan återförsäljare som du köper varor för.

Grossisten kommer ofta ena ansvarar för arrangemanget varor in större block för återförsäljning. De kan då ordna dem i små grupper och etikett dem för distribution. Grossisten kan också vara inblandade i att gradera produkterna och kontroll sedan för kvalitet. Grossisten kommer ofta att sälja av sin egen oberoende lokaler, men vissa väljer att sälja på en speciell marknad.

De flesta barnen av produkter säljs på grossistnivå, även om elektronik utrustad mer än andra. Produkterna kan innehålla Mobiltelefoner, DVD-spelare, datorer, mp3-spelare, CD, MP5 spelare, MP4-spelare, bilstereo och radioapparater, digital videokameror, digitalkameror, tv-spel, digital fotoramar och mer därtill.

I historien kan en grossisten vanligen belägna i närheten av marknaden som de riktade. Men med tillväxten av Internet kan grossisten ofta finns nära faktiska punkten tillverkningen. Numera fastlandet Kina, Sydostasien och Taiwan är alla blivit populär som platser. Också Indien är ikapp som ett billigt tillverkar konsumentprodukter, men inte har de ekonomiska inflytande att kapitalisera på partihandel.

Det är Kina som snabbt håller på att bli världsledande inom elektronik partihandel, omkörningar Ryssland och Förenta staterna. Detta beror på många faktorer. Först Kina har största tillverkningsindustrin i världen. Andra kan Kina tillverka produkter billigare än de företag som är baserade någon annanstans.

Det tredje har Kina under en längre tid haft tillgång till världsmarknaden, i synnerhet Förenta staterna och Europeiska unionen. De etablerade handelsförbindelserna ge Kina ett försprång framför alla konkurrenter. Fjärde, köper Kina japanska högteknologi så att den kan konkurrera med andra återförsäljare. Och slutligen, ger Internet en mjukare övergång från varor eller tjänster som leder till ökningen av Internet elektronisk grossist.

Ett exempel på ny typ av Internet grossisten är Chinavasion. Det är ett eCommerce företag som har registrerats i Hong Kong. Chinavasion säljer electronics över världen från verksamheten i fastlandet Kina. Chinavasion var kanske en av det allra första företag som använde Internet att sälja produkter för konsumenterna på en global nivå.

Chinavasion anspråk på att vara största elektroniska grossisterna i Kina. Den fungerar faktiskt över en kvarts miljon registrerade köpare. De produkter som har granskats av Wall Street Journal och Playboy, för att nämna några. Dess huvudsakliga metoden för verksamhet är att köpa produkter från en Original Equipment Manufacturer och sedan sälja dem på en drop-speditör.

No comments:

Post a Comment