Wednesday 30 May 2012

4 tips för att övervinna tekniska hinder för kinesiska Webbplatsöversättning

Om du funderar på att ha din hemsida översatt till kinesiska att nå över 400 miljoner kinesiska behandlingen Internet-användare, en av de första frågorna du behöver för att lösa är de tekniska hindren för kinesisk hemsida översättning. Lyckligtvis finns det inte mycket som behöver göras för att göra en hemsida kan stödja och visa kinesiska. Om du har en enklare hemsida, följ bara dessa 4 steg och du kommer vara redo för den kinesiska webbplatsen översättningsarbetet.

1) Se till den kinesiska versionen av din webbplats använder Unicode-kodning. Detta är en mycket enkel process. Bara att redigera html-filen genom att ändra teckenkodning till UTF-8. När du är klar, kommer alla Internetanvändare med kinesiska typsnitt på sin dator kunna läsa klart den kinesiska texten på din webbplats.

2) Kontrollera att den som lägger den kinesiska texten till din webbplats kan flytta runt bilder, tabeller och andra sidelement. Kinesiska tar mindre plats än engelska så det kan vara nödvändigt för att hålla dina sidor ser bra ut.

3) Se till att den kinesiska teckenstorlekar höjs så att de är stora nog att läsa. Detta kan vanligtvis ske genom att göra några ändringar i din CSS.

4) När du lägger kinesisk text till bilder, med en vanlig teckensnitt som SimSun är tillrådligt. Andra typsnitt kan se annorlunda ut på olika system eller kan verka krångligt att användare.

Dessa tips är, naturligtvis, för någon att planerna på in på den kinesiska texten på deras hemsida själva. En annan metod är att anlita en professionell kinesisk tjänst översättning av webbplatser som tar hand om alla dessa frågor för er, samt skapa alla HTML-sidor och, naturligtvis, ge en förstklassig översättning.

No comments:

Post a Comment