Tuesday 8 May 2012

Dessa läder Klockor markera ditt klassiska stilen och attityder

Är du på marknaden för en hållbar design i läder klockor? Om så är fallet kommer detta väsentligt av läder klockor har handleden i hög stil med dessa hållbara och moderiktiga designen som kommer att vara perfekt finish på ditt huvud till tå ser ut!

Den schweiziska armén Vivante klocka är ett bra alternativ för 175,00 $. Denna klocka har en rektangulär rostfri ansiktet som accentueras av en grå texturerade ratten med händerna silver ton och arabiska siffror. Den svarta läder är vacker och ser bra ut i kontrast mot huden. Den schweiziska gjort kvarts kommer alltid att hålla dig i tid, och de subtila bandbredd på 15 mm är fet men subtil och feminina. Pulsar Swarovski klocka är ett bra alternativ för $ 145,00. Champagnen färgade ratten med guld-tone index ger ett lyxigt utseende. Detta är en perfekt komplement till din professionella garderob.

Kvarts rörlighet håller händerna tickande korrekt, medan den bruna, texturerat läderrem ger bekväm passform som inte kan förnekas. Med vatten resistens mot 98 meter och en rostfri tillbaka, var denna klocka byggd att hålla. Med stora bling och hållbarhet, vad mer kan man begära i en klocka design?

De kristna Bernard WA2640AD klocka är en vacker val i en elegant och modern design för endast $ 119,00. Med rostfri fall som är accentueras av en vacker och unikt formad silver urtavla med silver tone händer, funktioner denna klocka hus markörer och romerska siffror vid middagstid och sex punkter tid. I ett Frankrike högkvalitativa kvarts rörlighet som håller dig i tid, denna klocka också har en liten vattentäthet till 30 meter, så att du aldrig behöver oroa dig för detta blir våt i regnet.

Rotary Mekanisk klocka är ett klassisk design med del större maskulin undertoner. Denna vackra klocka kan bli din för 499,99 $. I en härlig gul guld rostfritt stål ansikte, har denna titta på en champagne ratten med metallic blå händer och svarta romerska siffror att hålla reda på tid i större stil. Den bruna läder är Croc tryckt text för en lyxig känsla och utseende. Den schweiziska gjort mekaniska rörelse är hög kvalité och kommer aldrig att sluta oväntat. Ju tjockare läderarmband är vacker och kommer att accentuera din slanka handleder. Med en professionell ensemble, eller även med bara jeans och ett linne, kommer den här klockan ser jättebra ut på dig och markera din kärlek för kvalitet och lyxiga produkter, även ner till dina tillbehör.

Marc by Marc Jacobs White Dial Watch är ett roligt och nyckfull stil för $ 175,00. Denna klocka har en gul guld ton i rostfritt stål fallet med flexibla fästen. Det vita ratten med gult händer guld ton, timme markörer, och arabiska siffror så funky och fabulous.

Denna klocka kommer att bli svårt att vända sig bort från. Visa upp dina funkiga stil med denna fantastiska design. Den ovala ansikte är helt oväntade och det lekfulla nummer och guld händer tonen kommer att visa upp ditt roliga attityd om mode. Med små vattenmotstånd, kommer denna klocka buckle på plats, att ge sken av ett kul armband. Detta är en klocka, men också ett roligt smycke som du kan bära varje dag.

Så om du är i marknaden för ett nytt tillbehör, så varför inte plocka upp en rolig stil i läder klockor? Dessa stora mönster är snygga, roliga och samtidigt helt tidlös. Plocka upp din favorit design idag!

No comments:

Post a Comment