Friday 4 May 2012

Förmåga och effektivitet Mace Dog Pepparspray

När du tänker på att försvara dig själv, du någonsin undrar vad du skulle göra om du promenerade i ditt närområde och helt plötsligt en aggressiv hund börjar springa emot dig? Skulle du vara beredd? Om inte, förhoppningsvis du har några bra löparskor på. Det finns ett enklare sätt att hantera sådana situationer utan att bli skadade. Mace pepparsprej är inte bara för människor. Det finns särskilda märken som är bara för hundar. Om du står inför en attack, är en spray i hundens ansikte allt som krävs för att stoppa honom.

Varje muskotblomma innehåller 0,75 vätska ounces en lösning baserad med peppar. Du kan få 10 en-sekund sprutar med varje klubba vapen. För att vara säker vapnet kommer att fungera om du kommer i situation där du behöver använda den, testa sprayen varannan månad. Öva dina mål utanför avstånd från andra människor och djur. Den aggressiva djur kommer att behöva sprutas i ansiktet sedan ögon, näsa och mun kan lätt påverkas. När djuret är oförmögna att du snabbt kan lämna området. Det är inte klokt att stanna ungefär en gång djuret kontrolleras.

Om du kan undvika en situation innan det händer, så gör det. Finns det hundar i ditt område som är kända för att ströva omkring och orsaka förödelse? Välj klokt innan du går till en joggingtur. Bär alltid muskotblomma runt. Om du möter en aggressiv hund som är fjärran från dig, inte ägg på den genom att skrika åt den eller fly. Detta kan förvirra hunden och få den att reagera. Försök att hålla dig fortfarande om den närmar sig. Låt det lukta dig, kan det gå bara bort. Människor kan oftast läsa hundens mycket bra. Det kan bara vara att utforska området. Om hunden kommer i närheten och är redo att attackera ihåg spray du har och använda den. Om du inte kan få till det tillräckligt snabbt, krypa upp i en boll.

Hundar skäller, det är naturligt vad de gör. Det är inte bra att vara rädd för varje hund som du stöter på. När du äger muskotblomma spray hund peppar, kommer du att ha möjlighet och självförtroende att göra din vanliga dag rutin, utan att oroa sig en hund jagar och sårar dig. Mace hund pepparspray är effektiv, säker och human. Denna spray är perfekt för alla som gillar löpning, cykling och promenader. Det är också praktiskt för personer som arbetar utomhus, t.ex. leverans män.

Mace Dog Pepparspray är formad så när bråttom, vet du exakt hur du vill behålla. Det är mycket lätt och enkel att bära. Vem som helst har råd att köpa den. Nästa gång du ta en joggingtur, se till att ha Mace Dog Pepparspray längs så istället för att oroa om du ska se herrelös hund som hänger runt kvarteret, kommer du att kunna få din motion och lindra stress istället för att lägga mer själv!

Självförsvar Produkter Florida säljer ett brett utbud av produkter självförsvar och Home Security Protection Utöver gratis informativa och användbara artiklar och en webblänk till lokalisering sexuella förövare i ditt område. Om du vill veta mer om olika metoder för att undvika brott, Besök: selfdefenseproductsflorida

Theresa M. Troolines är ägare av självförsvar Produkter Florida

No comments:

Post a Comment