Monday 21 May 2012

Romantiska personligt Presenter - Gåvor för att markera "Jag älskar dig"

"Jag älskar dig" är en sådan vacker fras. Inte bara det är personligt, det är så kraftfull kraftfull i den meningen att i tre enkla ord kan du uttrycka dina sanna känslor mot din älskade. I denna korta artikel vill jag belysa några gåvor som kan ta dessa tre ord till en helt ny nivå.

Ram & Mounted personligt Dikt-denna gåva kan du summera allt du älskar dem på ett rörande och reminiscing personlig dikt, med 5 personliga bilder som du väljer. Om du hittar rätt återförsäljare, är dikten skriven för dig från experter, som kan skriva din skräddarsydda dikt från värdefull information du ger. Din dikt kan vara rolig, romantisk, omtänksam, eller vad du vill. Varje dikt är 100% skriven för dig om din älskade. Så om du vill låta dem veta hur speciella de är till dig, varför du älskar dem, dina minnen favorit, roliga historier, etc, kan allt ingå.

Personliga Message In A Bottle-Vad bättre sätt finns det att berätta för någon att du älskar dem än att skicka dem ett meddelande i en flaska. Inuti din Message in a Bottle är lite sand, snäckskal och ditt personliga meddelande tryckt på pergament. Flaskan är korkade och bundna med ett färgat band. Ditt meddelande i en flaska levereras i en specialtillverkad trälåda.

Personliga Teddy i en burk-Det här är en Teddy med en skillnad. Ute teddy ledad björn (med ett bedårande litet ansikte), har en rullade meddelande i en kapsel, som har skrivits av dig. Han anländer i en aluminium silver, screentryck tenn. Ditt meddelande kan vara upp till 200 tecken och är tryckt i en elegant kalligrafiska svarta tecken på marmor effekt papper.

Bara Du-uttrycka din kärlek med mer än ord genom att ge den där speciella personen i ditt liv "Bara för dig" kärlek i en burk gåva. Din älskade kommer att lyfta på locket på deras personliga "Bara för dig" tenn - där de sålla sig igenom den röda mjukpapper och hjärtformad konfetti att hitta en array av kärlek godsaker som är säker på att ställa pulser racing.

Personliga gåvor är ett perfekt sätt att ge en gåva som uttrycker din kärlek och känslor i egna ord.

No comments:

Post a Comment