Friday 11 May 2012

Hur att välja den perfekta GPS

Välja den lämpligaste GPS-enheten för din livsstil är inte så svårt som det verkar. Du behöver inte ha ett tekniskt kunniga lust att plocka ett ut eller att sköta en, behöver du bara fråga dig själv vad syftet enheten kommer att tjäna för dig. Kommer det att vara strikt för att resa i ditt fordon eller för friluftsliv som att cykla långa sträckor eller fjällvandring?

När du har fastställt den huvudsakliga användningen för GPS-system, kan du börja söka efter det perfekta. Jämföra modeller mot varandra är det snabbaste sättet och också kommer att ge dig alla sina prisklasser för att du får det bästa erbjudandet för dina pengar. För dig att använda din GPS för körning, här är några modeller värt att ta en titt på och de funktioner som de kommer med:

Garmin Street Pilot C530: Denna GPS har en pekskärm, röstanvisning vid varje tur, automatisk omdirigering, monterbara sugkoppen att följa bilens instrumentbräda, större lätt att läsa typsnitt och ett uppladdningsbart litiumbatteri som har hållbarhet 8 timmars kontinuerlig användning.

Magellan RoadMate 2200; Denna särskilda GPS-enheten är kompakt i storlek väger bara 8,5 gram, är det utrustat med Smart omväg / Säg Var riktningar som är text-till-tal överlåtas. Levereras med ett uppladdningsbart batteri som räcker 8 timmar och har även bildvisare och mp3-spelare kapacitet ingår i produkten.

Tom Tom en, detta GPS-systemet har en förinstallerad vägbeskrivning till var som helst i USA eller Kanada, lätt att använda menyer, pekskärm oss och har en funktion att påminna dig om du kör över den lokala hastighetsbegränsningen. Enheten har ett uppladdningsbart batteri och är nästan klar för användning när du öppnar det.

Tom Tom GO 910, På denna GPS-enhet finns inbyggda kartor för att täcka alla i USA, Kanada och Europa. Dessutom levereras den med en mp3-spelare, bluetooth kapacitet, 4 pekskärm och du kan även ansluta din iPod till den.

Navman iCN 750, Navman är en pionjär inom GPS-utrustning eftersom det var den första i sitt slag att använda NavPix eftersom det är form av instruktioner, vilket innebär att du kan resa med foton som din guide eller en destinationsadress. Också den har en pekskärm och en knapp för platser av de närmaste platserna för att få bränsle.

Anpassning till dessa navigationssystem är enkelt, de flesta är färdiga att använda när du öppnar dem och de alla kommer med ytterligare bruksanvisningar. En god idé vore att koppla den till ditt fordon och ställa upp för att ta dig någonstans du är bekant med lokalt. Du kan sedan se hur man programmerar det och hur det fungerar innan du först använder den på en stor semester eller resa.

GPS-enheter är billigare nu än någonsin och enklare att använda. Företag som tillverkar dem kommer med fler och fler sätt att använda enheterna så att du kan ansluta din MP3-spelare till det och saker av detta slag så att du har fler sätt att använda den, vilket ger dig mest för dina pengar.

Det finns en lugnande känslan som följer med att veta att du inte kommer vilse och kommer alltid att ha ett sätt att hitta din rutt hem som dessa GPS-enheter ger för mycket låg kostnad.

No comments:

Post a Comment