Saturday 26 May 2012

Skapa en stil uttalande med stora solglasögon

Ingen look är komplett utan ett par solglasögon. De är heta tillbehör genom hela säsongen och bidra till att skapa din egen stil kvoten. Om du är die hard mode anhängare, kan du inte bortse från vikten av solglasögon. Den senaste trenden denna säsong är överdimensionerad eller stora solglasögon som ökar i popularitet för varje dag. Rätt från kändisar till unga människor, alla är vouching på dessa solglasögon eftersom de är mycket cool och snygg. Överdimensionerade solglasögon var mycket populär under 70-talet och 80-talet då kända kändisar som används för att idrotten denna stil med stor elegans.

Du kan få all uppmärksamhet som du letar efter med dessa överdimensionerade solglasögon och används också som praktiska tillbehör som framhäver ditt utseende. Dessa stora solglasögon verkar oftast i bugg som former och är höga i stil och är skyldiga att vända huvuden mot dig. För att gå med denna heta trend, måste du överväga ditt ansikte form och vilken typ av stil du söker efter. Du kan få olika stilar på stora solglasögon som retrostil som var populär på 60-talet, The Aviator ser som förekommer i en rätvinklig triangel med väl rundade hörn med glaset blir bredare i ytterkanten och smala ner mot näsan. En annan populär stil är den rektangulära linser där glasögon var böjd för att passa i ansiktet. Och slutligen den runda formen som var inte så populär som de andra stilarna.

Det är tillrådligt att oavsett stil och form solglasögon du väljer bör komplimang dimensioner ditt ansikte. Stora solglasögon kommer inte att passa dem som har ett litet ansikte med fina drag och kommer bara att överdriva de funktioner ytterligare. Stora solglasögon är perfekt för dem som har ett stort ansikte med fetstil funktioner, vilket ger dem en dramatisk look. Bortsett från stil och mode, ger en stor solglasögon fullständigt skydd för ögonen mot skadliga UV-strålar när de är större än den normala storlekar. Men om du vill skapa en inverkan på din omgivning då inget gör det bättre än ett par av dessa överdimensionerade solglasögon som nu finns tillgängliga till rimliga priser.

Besök här för att veta mer om stora solglasögon.

No comments:

Post a Comment