Wednesday 2 May 2012

Letar du efter en ensemble som gör att du ser smal och bästa? Hoppa in i den traditionella indiska tåget!

Med den snabba ökningen av fetma i världen finns det en annan viktig fråga, annat än det uppenbara hälsorisker, som svävar över huvudet på varje chic, men överviktig kvinna. Önskan att se bra ut är fortfarande inneboende i varje kvinna, och säkert inte minskar med ökad vikt. Och det verkar ju orättvist att överviktiga kvinnor bör kompromissa om sin känsla för stil genom att bära löst, sjuk monterade och grå klänningar medan alla de häftiga, bör chichi och ritzy plagg att prydas av den smalare versionen av den kvinnliga arten.

Naturligtvis finns det många omtänksamma klänning designers som håller lanserar sin Trappy utbud av "plus" size kläder, som det kallas. Nu kan dessa "designade Klänningar, mer ofta än inte vara för dyr för de flesta kvinnor. Och allt som "plus" size kläder butiker erbjuder, till allas förfäran, är det samma lös, sjuk monterat, trist grejer.

Salwar Kameej, kvintessensen av indiska klänning, vilket gör att du ser ut som ett torkställ!

Om du vet lite om Indien, då skulle du också veta lite fakta om den indiska kvinnliga formen. Till skillnad från sina västerländska motsvarigheter, är indiska kvinnor varken välsignad med tonade lår eller smal läppar. Men är indiska kvinnor säkert välsignad i en särskild aspekt, de är västen mestadels i traditionell indisk klär sig som saris och salwar kameej att komplettera sina päronformad siffror på det mest smickrande sätt. Är inte det bra!

Vad gör en indisk Salwar Kameej ett perfekt val för alla kvinnor som vill dölja hennes generösa kurvor är variationen finns i utformningen av en salwar kameez.Den kan utformas för att se ut som en typisk indisk klänning med en lång skjorta, en halsduk och flyter byxor eller som en västerländsk klänning med en kort skjorta och parallellt byxor. Dessa och många andra varianter, av salwar kameej är lätt tillgängliga på nätet. Så, allt du behöver göra är att surfa på nätet för några bra erbjudanden.

Från grå till bländande! På bara några sekunder, om du gör rätt val.

Många kvinnor ser tjockare ut än de faktiskt är på grund av deras felaktiga val av klänningar. En väl skuren klänning, som framhäver de finare detaljerna i en kvinnlig form medan kamouflera mindre kompletterande områden bör väljas över klänningar som kan vara voguish men inte smickra en siffra.

Med en utsökt salwar kameej, är du säker på att titta lysande. Prova en dag. Och titta på din personlighet vända för den vackra kvinnan i dig!

För hetaste Indian & Etnisk kläder besök runt vår Online Garment Store, där du kan få den senaste Salwar Kameez-, Kurtis och andra tillbehör skickas direkt till din dörr. För att hänga med de senaste indiska modetrenderna, besök Sulbha

No comments:

Post a Comment