Saturday 5 May 2012

Gåvor för barn och tonåringar-stimulera deras sinnen när de spelar

Det är en välkänd teori att den typ av leksaker, spel och aktiviteter som ett barn leker med kan stimulera deras mentala utveckling. Detta har lett till en tillströmning av pedagogiska och kreativa leksaker och spel till marknaden.

I denna mycket korta artikel kommer jag att presentera fem kreativa och pedagogiska presentidéer för barn, som för dem att ha roligt och bidrar också till att stimulera deras mentalitet.

Barn Färg din egen Umbrella-En unik och funktionell present, detta barn-barn storlek sortiment av paraplyer är tryckta med kontur former som kan målas. Gåvan levereras komplett med permanenta glitter färger och målarpenslar.

Personlig barnbok Böcker-Dessa sortiment av högkvalitativa böcker är ganska nytt tillskott till marknaden. Böcker naturligtvis är ett utmärkt sätt att förbättra ett barns läs-och skrivförmåga. Personliga böcker å andra sidan kan också hjälpa till att bygga barnens självkänsla och självbild eftersom de är stjärnor av berättelserna. Alla berättelser är omsorgsfullt skrivna att förmedla positiva, hälsosamma meddelanden. Illustrationer är färgglatt dras att maximera ett barns sensoriska njutning. Böckerna blir ett värdefullt hjälpmedel i undervisningen och en unik familj suvenir.

Moon In My Room-Det här är en unik pedagogisk produkt som riktar sig till äldre barn i deras unga tonåringar. Denna smarta gadget illustrerar tolv autentiska effekter lunar verksamhet och innehåller en fjärrkontroll för att visa de visuella effekterna på natten. Månen är en korrekt böjd avspegling av den äkta varan, och är avsedd att monteras på ditt sovrum vägg. Med hjälp av en mini fjärrkontroll kan du styra månens faser, eller lämna den på automatiskt och klockan är fas genom tolv etapper från Avtagande till New Moon. Eftersom det blir mörkt en ljussensor i din måne lyser månen automatiskt och det finns en automatisk avstängning (30 min) för att bevara batteriets livslängd (denna funktion kan vara över-reds av dig). Det kommer också med en 15min pedagogisk ljud-CD turné, där tonåring och lära fakta om månen.

Star Teater 2 - The Star Theater ® 2 är ett hem Planetarium med interaktiv Meteor MakerT. Titta på när hundratals stjärnor och stjärnbilder projiceras på ditt tak och väggar. Lyssna när du tas med på en spännande ljud-CD tur på natthimlen. Styr Meteor Maker för att skapa ränder kometer och meteorer overhead. Stjärnan teatern förvandlas till en lampa, så att det projekt konstellationer runt ditt rum, precis som om du var uppe i himlen med stjärnorna ge dig en 360 graders planetarium.

Wild Science Atlantis naturreservat-Wild Science är en av de mest kända, mest sålda och populära varumärken vetenskap i Storbritannien erbjuder ett varierat utbud av collectable vetenskap byggsatser med riktiga attityd. Barnet kan kläckas och växa förhistoriska triops i "Triop lagun", myror titta på när de gräver tunnlar, foder och utforska "Ant Island" och växa vegetation för att göra scenen komplett.

No comments:

Post a Comment