Tuesday 15 May 2012

7 sätt att öka eBay försäljning under julen

eBays semester eller försäljning säsong är precis vad som finns i offline-verksamhet - November och december är de varmaste månaderna på året. Och nedan tips kommer att göra dessa två perioder skall ännu varmare till din online-auktion verksamhet.

1. Gör en plan för din eBay säljkampanj och starta tidigt

Semesterstängt går faktiskt längre än sig själv. Med julen som exempel, börjar semestern köper säsongen den 1 november, och toppar från 20 november - 19 december och avslutas den 20 januari.

En forskning visar att under december 11-17, även du höja priset på dina objekt 10%, du kan fortfarande få 10% ökning av försäljningen jämfört med andra vecka under november 20 och december 19. Den främsta orsaken är att denna vecka är sista chansen för folk att hitta presenter på eBay, och på den tiden, folk bara vill få en så snart som möjligt istället för att jämföra priset och om igen.

2. Fokus på semester-vänliga produkter och ge gåvotjänst om möjligt

Punkt kan köpas som en gåva bör vara det viktigaste du ska sälja på eBay under semestern. Om du säljer andra poster än den, minska leveranserna av dessa poster eftersom gåva köpet är det främsta skälet för folk att gå till eBay under semestern. Och med tanke på arten av det, gåva tjänster såsom Ship to gåva mottagaren, bifoga ett presentkort eller ens Presentinslagning kan öka din semester försäljningen en hel del. Presentpapper kan också vara en del av dina eBay resultatenhet.

3. Rada upp Dina leverantörer eller Fylla på Hot / i efterfrågeposter

Rada upp dina leverantörer. Kontrollera att du har pålitliga leverantörer uppradade i förväg så att du har den produkt du behöver för att maximera din eBay semester försäljning. Du kan gå med några av de bästa eBay partihandel vi listar i eBay Auction grossist recension så att du kommer att få tillräckligt med utbudet.

Fyll på lagret med varm / efterfrågan objekt. Topp i världen i stort är vad som är hett på eBay också. Till exempel, om du sålde iPod på eBay under 2004 semesterperioden, det gjorde du bra. Ett sätt att öka din eBay semester försäljning är att lägga populära produkter till din produkt listor.

Ta reda på vad som är hett på eBay själv med hjälp av verktygen eBay erbjuder. På eBay's What's Hot sida kan du se heta föremål per kategori eller använda eBay Puls för att kolla aktuella trender och varm plockar. Om du kan ligga före kurvan (eller ens i den första omgången) med några av dessa heta föremål, ökar du dina eBay semester försäljningen dramatiskt.

4. Använd mer Köp den nu listor.

Semesterperioden är prime time för impulsköp - och otålighet. Använda mer eBay Köp den nu listor snarare än auktion stil listor kommer att ge dina produkter ett försprång med dessa otålig, impulsiv näthandlar som inte vill vänta på din auktion för att avsluta och öka din semester försäljning.

5. Förklara ditt Frakt politik att klart och ge lite rabatt på frakten

Erbjuder gratis frakt på Köp den nu poster har visat sig vara ett mycket kraftfullt sätt att öka din semester försäljning. Forskning visar att denna metod kan öka försäljningen någonstans från 12% till 40% beroende på produktkategori.

Och du kan öka din försäljning genom att erbjuda kombinerad frakt eller ger ut någon speciell rabatt på lastning, t.ex. när du köper 2 ex behöver kunden bara betala 1 objekt skepp avgift. Den sista punkter om sjöfart är att alltid erbjuda snabbare leverans till dina kunder under semesterperioden, en massa människor bara rusa in i eBay och köpa presenter precis innan semestern, vill de uppgifter som skall levereras så snabbt som möjligt.

Slutligen måste du förklara din leveransadress politik tydligt i din lista. Onlinekunder vill inte bara att köpa presenter, de vill veta när dessa gåvor kommer att anlända. När du ser till att din leveransadress politik förklaras på dina listor, gör du det lättare för dem att besluta att köpa din produkt. Annars måste de ta sig tid att skicka dig och fråga - eller bara köpa någon annans produkt.

6. Ge din eBay sidor en semester tema.

Ge dina sidor en semester tema kommer att bidra sätta onlineshoppare på semester köpa humör. Och också ge onlinekunder att detta är ett ställe att hitta heta semester gåva.

7. Utnyttja Promotion från eBay under semesterperioden

eBay driver en massa gratis och minskade kostnader kampanjer under semesterperioden. Detta meddelanden är lätt att missa om du inte besöka dess budskap centrum ofta. Rekommenderar att man byter din anmälan Inställningar för att få ett mail från eBay som ger dig en heads up på erbjudanden. Gå till Mina eBay. Enligt konto klickar du på Inställningar. Redigera sedan din anmälan Inställningar. Enligt nyhetsbrev, kampanjer och anmälningar om händelser väljer du bara säljaren Promotions kryssrutan för att välja i.

Hänvisningar

Du kan få veta om hur du startar med ditt hem affärer på eBay från tjäna pengar på eBay. Sean Ray är expert på online-verksamhet. Han har mer än 10 års yrkeserfarenhet av vägleda människor att skapa sin egen online-verksamhet. - 108 sätt att arbeta hemma är hans hemsida där han delar kunskap om hur man tjäna pengar på nätet. Och du kan kontakta sean.ray @ onlinemoneyclue om du har några frågor om denna artikel.

No comments:

Post a Comment