Monday 28 May 2012

Förlovningsringar - Hur betalar mindre och få bättre valuta

Förstora ImageMany människor är mycket försiktiga när de köper förlovningsringar. Letar du efter en förlovningsring på nätet är ett fantastiskt sätt att handla. Du kommer utan tvivel att uppleva en mängd olika utföranden i många olika stilar och kombinationer.

Det är inte längre nödvändigt att köpa vad som presenteras för dig. Många återförsäljare online kan du välja en diamant av din ideala specifikationer, som skall göras i din perfekta ringen. På grund av den lägre omkostnader många online återförsäljare har, har de ofta för att producera dessa förlovningsringar till mycket lägre priser än finns på High Street.

Vi kommer att prata specifikt om här diamantringar engagemang. Den största andelen av dina pengar är i princip spenderas på diamanten själv, så får det här rätt är mycket viktigt. Tänk på färg och klarhet av diamant. Diamanter är graderade i färger som börjar med D Färg som är så vit som man kan komma. Härifrån, eftersom vi ner alfabetet vithet tar på en subtil nyans av gult när vi går förbi J Färg och detta växer sig starkare när vi fortsätter. Diamanter som är H jag i färg eller ovan är alla i allmänhet vara vit. Om du vill ha en diamant som är fri från märken, då är det klokt att välja en sten över SI2 i tydlighet. Varje märke är svårt att se med blotta ögat. Ovanför SI grad, då märken syns verkligen med en lupp, handen objektiv som används av juvelerare.

De flesta förlovningsringar med större diamanter av hög färg och klarhet komma med diamant certifikat som erbjuder försäkringar för shoppare. I grund och botten en diamant som har tittat på i Gemmological Laboratory är försedd med intyg beskriver alla egenskaper inklusive mått av stenen. Dessa certifikat är normalt från specifika internationellt erkända laboratorier, såsom Gemmological Institute of America (GIA), International Gemmological Institute (IGI), den amerikanska Gemmological Society (AGS) och Europeiska Gemmological Laboratory (EGL).

En hel rad fina formad diamanter finns för förlovningsringar inklusive princess cut, smaragd cut, markisinnan klippa, hjärtformade, päronformade och ovalslipad. Det är en smaksak vilken diamant att välja. I fråga om kostnader, många fancy former är billigare än runda brilliant cut diamanter. Två diamanter av samma färg, klarhet och vikt kan ofta variera i pris på grund av andra egenskaper. En av dessa är snittet. En väl diamant, fint proportionerade kommer att kosta mer än en dåligt slipad diamant och kommer att hantera ljuset annorlunda producerar mer eld.

Förlovningsringar finns i många metaller. Det är alltid klokt att gå för 18ct guld eller platina. Den hårda bär karaktären av dessa metaller betyder att de kommer hålla en livstid. Platina förlovningsringar är i särklass mest hållbara i termer av metall. Lägg till en diamant och du har den mest slitstarka på förlovningsringar möjligt. Platina är en mycket sällsynt, och en mycket ren metall och är dyrare än 18ct White Gold. 18 karat vitt guld å andra sidan, är mycket billigare och ger en prisvärd långvarig och hållbar metall på sig att ställa diamant.

Förlovningsringar finns i en mängd olika stilar, former och mönster, alla tillgängliga för att uppfylla de särskilda kraven hos en individ. Många större inställningar som används för att göra livet svårt när det kom till att köpa vigselringar. Det är nu möjligt att köpa förlovningsringar som kommer att möjliggöra en vigselring att sitta perfekt upp mot sidan av ringen. Detta görs genom att lyfta inställningen borta från fingret, så att ringarna kan sitta sida vid sida. Det finns en stor fördel för denna typ av ring, eftersom det sparar behovet av att ha en skräddarsydd vigselring som skulle passa runt förlovningsringar speciellt.

Vare sig det är en intrikat förlovningsring, eller en enkel patiens, det finns så många olika mönster finns. Om samtida förlovningsringar är vad du söker, kanske titta på fyra klo inställningar i enkla engagemang diamant Solitaire ringar. Stilen är modern men kommer aldrig gå ur modet. Det finns ingen bättre förklaring av sofistikerad enkelhet än engagemang diamant Solitaire ringar. Som den lilla svarta cocktail klänning, de är verkligt elegant alltid fånga uppmärksamhet.

Om du letar efter något lite mer detaljerad, varför inte prova en diamant kluster som en förlovningsring. Det är möjligt att finna mönster som har utseendet av en diamant Solitaire ring. Diamanter som tätt i en rund inställning producera en fantastisk show, och kan ofta ge sken av en mycket stor Solitaire. För mer information följ länkarna efter artikeln.

No comments:

Post a Comment