Tuesday 1 May 2012

Dog Training Collar Shock

Dog utbildning chock kragar kallas även elektronisk eller bara e-kragar. Dessa elektroniska halsband arbeta på principen att producera statisk puls stimulans att kontrollera hundens beteende. Några av den chock halsband för hundar kommer med en tracking enhet (GPS) som hjälper till att av husdjur och skydda dem från stöld. När det gäller beteenden modifiering kan hundträning med chock kragar ske genom positiv och negativ förstärkning. Positivt straff används till att minska antalet oönskade beteenden. Negativ förstärkning omfattar processen att tillhandahålla kontinuerliga stimulans i syfte att få fram det önskade beteendet hos hundar.

Dog Training Collar Shock

Shock kragar för hundar hjälp med att utbilda dem. Några av de halsband hund utbildning kommer också med spårningsverktyg. Vi har en ser krage produkter och information om hundträning med chock halsband i punkterna nedan.

SportDog SD 1.225 Remote utbildningsenheten; specialitet av utbildning på distans enhet är att upp till 16 nivåer av momentan och kontinuerlig stimulans erbjuds i produkten. Det kommer med ton och vibration alternativ som hjälper till att kommunicera med hunden upp till ¾ miles. Utformningen av denna krage är ergonomisk och har en slimmad profil. Kragen är utbyggbart för 3 hundarna och vattentät i naturen. De tillbehör som kommer med denna produkt inkluderar en avlägsen sändare, laddaren, krage mottagare, bälteshållare testlampa, adapter, lång kontaktytor, snodd, grundläggande handbok som består av DVD och bruksanvisningen. De priser som uppgår till cirka $ 300.

2 Nivå Fjärrkontroll Dog Training Collar Shock, det är en av de bästa utbildning på distans kontroll hund chock halsband som har önskningar inslag och de service av denna produkt alltför tillfredsställande. Specialiteten av denna hund krage är att är den statiska impulse starka nog att penetrera en 6 mm tjockt tyg. Så behöver man inte oroa dig att hålla urladdning punkt nära huden på hunden. Denna krage ger vibrationer samt den statiska impuls, PET kan således, associerar både stimulans och vibrationer med varandra. Ett viktigt egenskaper the hundhalsband är att det vattenresistent. Det statiska impuls och vibrationer automatiskt och det hindrar hunden från att bli irriterad på grund av kontinuerlig tillrättavisa. Produkten kostar $ 31,99.

Puppy Training Shock Collar

Processen med hundträning med chock kragar kommer att bli enkelt med hjälp av följande produkter.

Garmin Astro 220 DC 30 GPS hund Tracking Combo, DC-30 kragen på den här produkten levereras med en handhållen GPS med en ljusstark skärm. Information om hunden position är överförs varje fem sekunder. Placeringen av hunden kan ses på kartan sidan av handen höll enheten. Det hjälper att hitta hundar även i tätt täckt områden. The Astro kragar kan spåra så många som 10 hundar samtidigt i en 7 mil intervall. Den "Garmin Astro 220 DC-30 Dog GPS spårning Combo" kommer med tillbehör såsom Astro 220 handdator, AC-adapter för DC-30, väska, DC-30 trådlös sändare krage, MapSource Trip & Waypoint chef CD, strömkabeln för DC -30 USB-kabel, bältesclip, handledsrem och bruksanvisningen. Priset av denna produkt är $ 519,99.

Innotek IUC-5100 Deluxe Innehåller & Train System, The "UltraSmart" krage av denna produkt är dess specialitet, detta kragen underlättar distansutbildning och även hjälper till inneslutning av hundar. Ett tydligt klick som produceras med den patenterade "Readytest" avancerade säkerhetssystem Systemet säkerställer att halsbandet har passa ordentligt. Den maximala räckvidden av detta halsband hund utbildning på 150 m. Litium jon batterier som levereras tillsammans med produkten kan laddas snabbt och är slitstarka. Det finns trådar som ingår i denna sats, som är de 100 meter pretwisted tråd och 500 fot begränsningsslinga. Expansion upp till 25 hektar som är möjligt med den valfria tråd kit. Att kragen är vattentät till och med grov användande skadar inte det. Försäljningspriset i denna produkt är $ 319,95. Läs mer på:; Designer hundhalsband, halsband för hundar som drar, det finns många produkter tillgängliga på marknaden som underlättar hundträning med chock kragar. Man bör välja de chock kragar till hund som passar de behov och falla i budgeten.

No comments:

Post a Comment