Tuesday 29 May 2012

Väx verksamheten med hjälp av joint ventures

Starta en Internet-företag är ungefär som en nyetablering i andra verksamheter. Det är inte lätt. Du måste vidta åtgärder för produkter ni avser att sälja, designa en professionell hemsida, utveckla effektiva försäljning sidor, göra reklam, locka trafik till din webbplats och locka besökare att klicka på länkar och köpa dina produkter. Allt detta tar tid att utveckla. Om du funderar på att bli rik över en natt, köpa en lott istället.

Ett effektivt sätt att generera affärer för ditt nya företag på nätet är med hjälp av joint ventures. Ett joint venture (JV) är ett kompanjonskap mellan två eller flera parter för att utvidga affärsverksamheten för båda parter. I en ideal samriskföretag, begåvning en partner att kompensera för brister i den andra, och är till nytta för båda företagen. Till exempel, om du har en bra produkt men ingen lista för att sälja till, samarbeta med en partner som har en bra lista men inga produkt. Självklart bör ni båda vara inblandade i samma nisch, men inte har produkter som direkt konkurrerar med varandra.

Genom att använda joint ventures, kan du snabbt bygga storlek på din lista och din inkomst. Mindre än 5% av Internet-företag har använt joint ventures.

Det finns flera typer av gemensamma företag. Två stora företag kan använda samriskföretag för att försöka dominera ett visst område av marknaden. De kan också kombinera resurser för att generera en enorm vinst för båda. Till exempel, om företag A har en ny produktlansering i 2 veckor och Företag B har en ny produktlansering i 2 månader, kan de besluta att marknadsföra varandras produkter för ömsesidig nytta.

Små företag kan i samarbete för att bygga sitt rykte, öka storleken på sina abonnent lista eller generera inkomster. Det finns många typer av gemensamma företag som du kan komma in. Faktum är att du bara begränsas av din fantasi.

Välj din partners noggrant. Se till att din partner har en affärsmässighet, attityd och moralisk kod som liknar ditt. Utarbeta skriftliga mål för ditt partnerskap. Tydligt framgå vilka skyldigheter varje partner skriftligen. Många joint venture partnerskap misslyckas av den anledningen. Alltid vara öppen och ärlig med ditt företag förslag. Inte hype ditt företag med fakta som inte är sanna.

Med din första joint ventures, ihop med företag som är ungefär lika stor som din egen. Skicka ut pressmeddelanden din joint ventures. Denna publicitet kan locka större företag att närma dig med joint venture förslag.

Slutligen kan samriskföretag fungerar bara om du fullfölja dem. Skicka ut joint venture förslag på en regelbunden basis. Genom envishet och hårt arbete kan din joint ventures växa din Internet-företag fint.

Behöver du en produkt för ditt Joint Venture? Skapa din egen eBok! milliondollararticle / ezebook.html /?ezJV

No comments:

Post a Comment