Saturday 26 May 2012

Lönsamt Beten för Alla hjärtans dag

I en undersökning gjord av Adweek Media / Harris Poll, 2136 vuxna i USA deltog på nätet mellan december, 14 och 16 att ta reda på de stora ställen att hitta en lönsam affär. Undersökningen online visade att äldre människor är mer intresserade av inkasso om rabatterade erbjudanden i tidningar, medan den yngre mycket av generationen bygger på nätet handlar mer.

Men det finns många olika åldersgrupper vilket återspeglas varierat val av leta efter ett bättre köp.

Ändå finns olika online smycken återförsäljare alla inriktade upp för att ge det bästa av bländning till sina köpare. Tillsammans med sina lager fyllda med nyare och bättre design i ädel ÄDELSTEN smycken, försöker de också att locka nya kunder med regelbundna rabatter och ändrade priser.

Allt vad som ska förmedlas är att dessa underbara rabatt-erbjudanden och kuponger sett på olika kupong webbplatser vara till nytta för både återförsäljare och kunder. Anledningen är att dessa rabatter ger en bra start på sina erbjudanden till kunderna uppmuntra dem att köpa mer och spendera mindre på den totala inköp. Å andra sidan, återförsäljare tjänar ett gott rykte bland kunder och har en ökning av rösträkningen.

Till exempel, speciellt för Alla hjärtans dag, män oftast väljer du knappen hängsmycken översållad med ädelstenar som rubin, smaragd, blå safir etc. Varje säsong, de improviserar och innovativ på design inom både gult och vitt guld. Dessutom har diamanter varit ett ihärdigt krävde briljans att komplettera komplett look.

Dessutom finns det stora säljande mönster i samtida smycken som ringar, örhängen och hängen. Inkluderande kommer alla fina modeller i armband, armband etc, med en anpassning anläggning. Denna funktion bland lokala butiker, återförsäljare och leverantörer har blivit riktigt populärt som det är ett användbart verktyg för att stärka erkännandet bland människor.

Vacker men ömtålig söker prydnadssaker är alla de attraherande för kvinnor här säsongen. Som juvelerare läsa deras tankar att förbereda de mest tilltalande smycken för män att plocka och gåva dem. Små anteckningar av kärlek i form av ringar nätta ädelsten kommer i form av chicaste tillbehör att uttrycka kärlek till din damer. Dessutom finns det några oemotståndlig samling av örhängen och hängen att smycka och bevarade i generationer.

Eftersom rött och rosa är färgen för kärlek och romantik respektive. Fashionabla ännu klassiska stycken set med rubin och rosa safir är mest att plockas denna Alla hjärtans dag.

Därför föreslås det att inte begränsa dina alternativ inom dessa två färger, men att bredda din horisont med andra nyanser som blå, lila, gul osv också tillägga att inslag av unikhet.

No comments:

Post a Comment