Sunday 6 May 2012

Dessa alternativ i en Michael Kors Black Tote är tidlösa samt Elegant - precis som du!

Vi vet alla det praktiska i en svart tote och vi vet alla den ljuvliga design som kommer från Michael Kors, så låt oss kombinera de två att plocka upp en snygg design i en Michael Kors svart tote. Dessa fantastiska mönster på en Michael Kors svart tote kommer att tjäna garderoben väl och är tidlösa och eleganta, precis som du!

För en enkel design som du kan använda varje dag utan en tanke, plocka upp 30H91TTT3A for $ 198,00. Denna vackra tote är elegant och strömlinjeformad och helt klassisk design linjer. Denna axelremsväska är gjord av glänsande lackläder och gjorde med kontrasterande läderremmar för vissa visuella intryck. Med tillräckligt utrymme att hålla din plånbok, solglasögon personlig teknik, och en flaska vatten - vad mer behöver ni att hjälpa dig genom din dag? Med guld tonas maskinvara till den luxuösa av denna väska, är detta ett alternativ perfekt för en student, en professionell eller en hårt arbetande mamma.

Medium tote ett utmärkt val för enklare besvär som också understryks av unik design detaljer. Med fiffiga stiliserade länk remmar på den här väskan till upphöja detta val till hög-mode, har denna väska också en lös-logotyp lockelse för la överklagande och lite roligt. Den magnetiska stängningen gör att få poster i och ur denna väska en vind. Inredningen zip-, vägg-ficka och cell fickor telefon kommer att hålla dig organiserad på detta rymlig väska - Även om du känner dig mer än frazzled av din dag. Detta alternativ kommer att se fantastiska med allt i din garderob och kommer att bli go-to väska du plocka upp utan att ge andra alternativ en tanke?

För en snyggade och feminin design plocka upp Webster väskan för 398,00 $. Denna väska är så roligt med unika funktioner överbelastning utseende detta alternativ. Tote stil axelväska ger gott om utrymme och är markerad genom den unika rynkad detaljer och flätade metalliska accenter i hela kroppen av denna väska. Med en magnetisk snäpplåsnings, är detta ett bra väska att ta ut ur skåpet när du har en rolig första dag eller en kul 100. Datum och du vill titta bedårande, roligt och sexigt. Med jacquard invändigt foder med en fondvägg med blixtlås och multifunktionella fickor halka och en central klipp kommer denna väska ger gott om lagringsutrymme för alla objekt som du måste med dig på en daglig basis. Den dubbla handtag har en kedja detaljer som är så unik men hämtar inspiration från vintage Chanel väskor som alla tillber.

För en vanlig luffare stil Tote, plocka upp Austin stora väskan. Denna mjuka skinn tote har dubbla axelband och stud detalj vid vissa punkter i hela kroppen av denna väska. Den främre ficka med dragkedja med en tofs dra och spännen bara visar upp det kul design och unika detaljer design som göra det här alternativet allt annat än vanlig. Den klassiska designen raderna i denna väska gör är en perfekt alternativ för varje dag. Du kommer att ha detta i din garderob för kommande år, och det kommer att stå på ständig rotation med din favorit brunt läder väska också.

Så om du förstår vikten av ett svart Tote, ta sedan fram Michael Kors svart tote för utseende att du kan använda igen och igen!

No comments:

Post a Comment